Microsoft introduserer Surface Laptop Go, nye oppdateringer til Surface Pro X og nytt tilbehør

Annonserer ny Surface Laptop og nytt utstyr

I dag lanserer Microsoft nye produkter i Surface-familien med den nye Surface Laptop Go og oppdateringer til Surface Pro X, samt en rekke nye tilbehør. Produktene er tilgjengelig for forhåndsbestilling i dag, på Microsoft.com, og tilgjengelig for kjøp den 27. oktober hos lokale forhandlere. For mer informasjon om lanseringen se pressemelding vedlagt.

Nye Surface Laptop Go
 • Surface Laptop Go leverer den perfekte balansen mellom design, ytelse og batteritid, i den letteste og rimeligste Surface laptopen til nå. Prisene starter fra 7.899 kroner.
 • De nye oppdateringene til Surface Pro X inkluderer en ny konfigurasjon med neste generasjons tilpassede prosessor, i tillegg til en ny applikasjonsopplevelse som gir lengre batteritid og økt ytelse. Enhetene kommer nå også i et nytt platina finish. Prisen starter på 19.999 kroner. Microsoft introduseres også nye farger for Signature-tastaturet: Platina, isblå og valmuerød, alle med trådløs lagring for Surface Slim Pen.
 • Microsoft kommer i dag også med nytt tilbehør:
  • Microsoft Designer Compact Keyboard, et trådløst Bluetooth tastatur optimalisert for produktivitet. Pris: 775 kroner.
  • Microsoft Number Pad, et moderne og elegant numerisk tastatur med trådløs Bluetooth. Pris: 340 kroner.
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter, som tilbyr en enkel måte å projisere Windows PC-en til en stor skjerm. Pris: 795 kroner.
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse, en trådløs versjon av Microsoft sin ergonomiske mus designet for komfort. Pris: 583 kroner.
Nytt tilbehør i Surface Familien

JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!