Microsoft introduserer Surface Laptop Go, nye oppdateringer til Surface Pro X og nytt tilbehør

Annonserer ny Surface Laptop og nytt utstyr

I dag lanserer Microsoft nye produkter i Surface-familien med den nye Surface Laptop Go og oppdateringer til Surface Pro X, samt en rekke nye tilbehør. Produktene er tilgjengelig for forhåndsbestilling i dag, på Microsoft.com, og tilgjengelig for kjøp den 27. oktober hos lokale forhandlere. For mer informasjon om lanseringen se pressemelding vedlagt.

Nye Surface Laptop Go
 • Surface Laptop Go leverer den perfekte balansen mellom design, ytelse og batteritid, i den letteste og rimeligste Surface laptopen til nå. Prisene starter fra 7.899 kroner.
 • De nye oppdateringene til Surface Pro X inkluderer en ny konfigurasjon med neste generasjons tilpassede prosessor, i tillegg til en ny applikasjonsopplevelse som gir lengre batteritid og økt ytelse. Enhetene kommer nå også i et nytt platina finish. Prisen starter på 19.999 kroner. Microsoft introduseres også nye farger for Signature-tastaturet: Platina, isblå og valmuerød, alle med trådløs lagring for Surface Slim Pen.
 • Microsoft kommer i dag også med nytt tilbehør:
  • Microsoft Designer Compact Keyboard, et trådløst Bluetooth tastatur optimalisert for produktivitet. Pris: 775 kroner.
  • Microsoft Number Pad, et moderne og elegant numerisk tastatur med trådløs Bluetooth. Pris: 340 kroner.
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter, som tilbyr en enkel måte å projisere Windows PC-en til en stor skjerm. Pris: 795 kroner.
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse, en trådløs versjon av Microsoft sin ergonomiske mus designet for komfort. Pris: 583 kroner.
Nytt tilbehør i Surface Familien

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...