Vipps – Verdens første mobilapponnement

Vipps – Verdens første mobilapponnement

Vipps-mobilapponnement (Foto: vipps.no)

Vipps Mobilapponnement. Maksimum enkelt. Minimum knot.

Er du på utkikk etter en ny mobiloperatør? Da kan du nå vurdere mobilapponnement fra betalingsappen Vipps. Vipps har de siste fem årene jobbet med å forenkle det meste innen betaling. Nå går de for første gang inn i en ny bransje og blir mobiloperatør. Som de selv sier, maksimum enkelt. Minimum knot.

Gjennom brukertesting og innsiktsarbeid ser vi at veldig mange oppfatter mobilabonnementet sitt som vanskelig og uoversiktlig. Derfor tenkte vi at her var det en god anledning til å bruke forenklingserfaringen vår på nye områder og løse en ny floke med Vipps mobil og vårt mobilapponnement! Vi gleder oss til å få tilbakemeldinger fra brukerne for å teste og lære videre.

– Elisabeth Haug, leder i Vipps mobil.

 

Elisabeth Haug, leder i Vipps Mobil (Foto: vipps.no)

 

3,8 millioner Vipps-brukere får tilgang til Vipps mobilapponnement igjennom betalingsappen de allerede har lastet ned. På denne måten slipper brukerene å legge til enda en app i samlingen sin. Alt man trenger å gjøre er å bestille tjenesten under “profil” i navigeringen i Vipps-appen.

Vipps mobilapponnement tilbyr to moduser/datapakker:

  •   4GB for 250,- i mnd.
  • 15GB for 399,- i mnd.

Apponnementet leverer full Telenor dekning og inkluderer fri tale og SMS i Norge og EU/EØS.

 

Fra venstre: Sjef i Vipps mobil Elisabeth Haug og produktsjef Tonje Foss Kløve (Foto: vipps.no)

 

Vipps Mobil har undersøkt og funnet at om lag 200 000 gigabytes som er betalt av mobilkunder står ubrukt og føres tilbake til mobiloperatørene hver dag. Vipps mobilapponnement tar ikke tilbake betalt data som kunden ikke bruker opp. Vipps tilbyr evig data rollover som betyr at dataen man betaler for overføres ikke kun til neste måned og må heller ikke brukes før månedsskiftet, man beholder dataen så lenge man behøver. Så om du bestiller 15GB i dag kan du spare dataen til Kreta-turen i 2023, du får nok bruk for det. Med Vipps mobilapponnement kan man spare opp til 1000GB/1TB.

En ting som trolig gir minimum knot er ettersom at Vipps allerede er en betalingsapp foregår alle betalinger for mobilapponnementet internt i Vipps-appen. Betaling og administrering av mobilapponnement i samme app høres ut som minimum knot.

 Vi har ingen bindingstid, og alt er forhåndsbetalt. Derfor mottar du ingen innviklede regninger og må ikke ta stilling til lumske datapakker. Det er kun ett abonnement, med to forskjellige moduser, som du selv kan skru opp og ned. Vi gleder oss til å gi folk et nytt og enklere mobilliv.

– Elisabeth Haug, leder i Vipps mobil.

 

Fra venstre: Sjef i Vipps mobil Elisabeth Haug og produktsjef Tonje Foss Kløve (Foto: vipps.no)

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?