Nylansering fra Logitech skal bidra til bedre hjemmekontor

Logitech øker komforten og sparer plass med sin nye tilpassete og ergonomiske styrekule ERGO M575 Wireless Trackball bidrar til et sunnere jobbmiljø

lanserer i dag ERGO M575 Wireless Trackball, en elegant trådløs styrekule med lett tilgjengelig tommelkontroll, som er designet for å gi mest mulig komfort og å spare plass.

Logitech ERGO M575 – Foto: Logitech

Hånden og underarmen din kan ligge i ro, siden du ikke trenger å røre armen for å styre musepekeren. Med sitt elegante, tilpassete, ergonomiske design, som leveres i fargene grafitt og off-white, tilbyr styrekulen støtte for hender i forskjellige størrelser. Den er ideell for alle typer pulter eller bord i ditt hjem.

Siden vi fortsetter å se en trend med at mange jobber vekk fra kontoret, så er ergonomi og komfort viktigere enn noensinne.

– Delphine Donne-Crock, GM for kreativitet og produktivitet hos Logitech

Den jevne og responsive kontrollen til ERGO M575 kan brukes overalt hvor du behøver å arbeide uten å bevege armen din. Skrollelhjulets vinkel gjør at du kan bruke fingrene i en komfortabel og naturlig vinkel hele dagen. Presisjonen til musepekeren kan justeres via innstillingene for hastighet i Logitech Operations-programvaren.

ERGO M575 er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende pris på 599,-
Logitech opplyser også at det inkluderte AA-batteriet varer opp til 24 måneder, noe som bidrar til å holde livsløpskostnadene nede.

JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

JuleProX 14.-20. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!