Tado ekspanderer i Norden og blir nå tilgjengelig på Elkjøp

Tado° produserer smarte termostater til hjemmet, og fortsetter nå å ekspandere på det nordiske markedet

Norden ligger på topp i Europa når det gjelder bruk av smarthjem-produkter. Ifølge Eurostat har nesten en femtedel av alle svensker og nordmenn brukt et smart produkt i hjemmene sine. I Danmark er tallet enda høyere, der nesten en fjerdedel oppgir at de har brukt smarte produkter til hjemmet i løpet av det siste året.

Vår strategi er å samarbeide med en utvalgt gruppe partnere, og vi er veldig stolte over at vi har klart å få til et samarbeid med så mange aktører i detaljhandelen etter såpass kort tid på på markedet,

–  Alvin Rexhepi, salgssjef for tado i Norden.

tados smarte klimaprodukter kan brukes både i hjemmet og på kontoret,  og selges allerede i mange hundre butikker i Norden. Nå kunngjør selskapet at de vil fortsette å investere i det nordiske markedet ved å utvide salgskanalen til 100 av Elkjøps 400 butikker i Norden. Her vil kundene finne tado° smarthjem-produkter som kan kontrollere og automatisere varme- og klimaanlegg for både økt komfort og bedre økonomi. Halvparten av butikkene finnes i Sverige (under navnet Elgiganten). Samtidig blir hele tados sortiment tilgjengelig i Elkjøps nettbutikker i alle de nordiske landene.

 

JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!