HP på CES 2021: Fortsetter å innovere innen PC

Produkter som er laget for å skape, samarbeide og koble på – hvor enn du er. Det gjøres også fremskritt innen kunstig intelligens, selfie-lys og innoverende design, skapt for dagens hybride verden.

PC-en har aldri vært viktigere, så dette året på CES 2021, lanserer HP en rekke innovasjoner innen PC som er essensielle for hvor, og hvordan, mennesker arbeider og lever. I dag kommer HP med nye maskiner og løsninger, designet for hybride arbeidsmiljøer og voksende personlig kreativitet.

Samarbeid utover forventningene

Måten vi jobber på, og hvor det skjer, har hevet behovet for teknologi som holder oss produktive og samarbeidende. Muligheten til å jobbe sammen, til tross for å være fra hverandre, har aldri vært viktigere. HP møter disse behovene med den nye HP Dragonfly G2 og HP Dragonfly Max, og tar med det samarbeid til et nytt nivå.

Som verdens letteste kompakte konvertable PC med en startvekt på mindre enn én kilo, gir HP Elite Dragonfly G2 folk frihet til å bevege seg rundt i huset eller på kontoret. Den er også en del av verdens mest bærekraftige PC-portefølje, med en slående utførelse som inneholder resirkulerte materialer – inkludert plast fra havet. Maskinen kan levere en utrolig kraft gjennom 11. generasjons Intel Core-prosessorer og Intels nye integrerte grafikk som lar brukeren være tilkoblet gjennom imponerende rask 5G eller gigabit-klasse 4G LTE-tilkobling, med Tile nå innebygd.

HP Elite Dragonfly Max tar steget enda lengre enn Elite Dragonfly G2 og leverer verdens mest avanserte samarbeid i en konverterbar for bedriftsmarkedet. Elite Dragonfly Max som er tilgjengelig i Sparkling Black eller Dragonfly Blue, gir en klar, skarp og komfortabel samarbeidsopplevelse med forbedrede funksjoner. Dette inkluderer bredspektrede fireveis-mikrofoner med lydoptimalisering drevet av kunstig intelligens, et 5 MP + IR-kamera for å kunne føre videosamtaler av høy kvalitet, og en HP Eye Ease-skjerm som har blålysteknologi med Eyesafe-sertifisering, for å jobbe, surfe eller chatte uten å tynge øynene.

Samarbeid og flyt enkelt gjennom dagen med HP Elite Wireless Earbuds, som kan kobles til flere enheter og har personaliserte lydinnstillinger og støykansellering.

HP Elite Wireless Earbuds er verdens mest avanserte trådløse ørepropper for samarbeid, med personaliserte lydinnstillinger, justerbar støydemping og situasjonsbaserte innstillingsmuligheter. Flyt gjennom dagen med ørepropper som sømløst bytter fra en konferansesamtale på PC-en til å lytte til musikk på telefonen via den enkle Windows 10-, iOS- eller Android-appen. Elite Wireless Earbuds vil bli tilbudt som et pakkealternativ med Elite Dragonfly Max eller være tilgjengelig for separat kjøp. Pris for produktet vil komme nærmere lansering.

 

Test: Netgear Orbi Pro SXK80 Wi-Fi 6

Vi avslører med en gang: Fantastisk! Netgear Orbi Pro SXK80 har vært på testbenken og er på mange måter et sett med Orbi RBK852 med noen endringer og tilpasninger mot bedrifter. Endelig har Orbi...

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...