Podcastspesial: From chip to cloud – Frank Buchholz om moderne enheter og sikkerhet

Podcastspesial: From chip to cloud – Frank Buchholz om moderne enheter og sikkerhet

Vi har pratet med Microsofts Frank Buchholz om dagens trusselbilde, viktigheten av en helhetlig sikkerhetsstrategi, fra brikke til sky.

I dagens podcast har vi vært så heldig at vi har fått prate med Frank Buchholz, Senior Product Marketing Manager hos Microsoft som med over 30- års arbeidserfaring som technical engineer i bransjen har nå tatt for seg Surface- produktserien som sine hjertebarn.

Frank startet sin Surface- reise med Surface Hub, men har siden tatt for seg hele Surface- porteføljen. I dagens videopodcast tar vi for oss viktigheten med maskinvarerelatert sikkerhet og hvorfor bedrifter bør få en sikkerhetsstrategi som går fra brikke til sky.

Frank spurte om vi kunne holde intervjuet på norsk, men Alexander insisterte på å holde engelsken ved like. Vi ber om tilgivelse for dette egoistiske valget fra vår produktleder.

Test: Netgear Orbi Pro SXK80 Wi-Fi 6

Vi avslører med en gang: Fantastisk! Netgear Orbi Pro SXK80 har vært på testbenken og er på mange måter et sett med Orbi RBK852 med noen endringer og tilpasninger mot bedrifter. Endelig har Orbi...

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...