Podcastspesial: From chip to cloud – Frank Buchholz om moderne enheter og sikkerhet

Podcastspesial: From chip to cloud – Frank Buchholz om moderne enheter og sikkerhet

Vi har pratet med Microsofts Frank Buchholz om dagens trusselbilde, viktigheten av en helhetlig sikkerhetsstrategi, fra brikke til sky.

I dagens podcast har vi vært så heldig at vi har fått prate med Frank Buchholz, Senior Product Marketing Manager hos Microsoft som med over 30- års arbeidserfaring som technical engineer i bransjen har nå tatt for seg Surface- produktserien som sine hjertebarn.

Frank startet sin Surface- reise med Surface Hub, men har siden tatt for seg hele Surface- porteføljen. I dagens videopodcast tar vi for oss viktigheten med maskinvarerelatert sikkerhet og hvorfor bedrifter bør få en sikkerhetsstrategi som går fra brikke til sky.

Frank spurte om vi kunne holde intervjuet på norsk, men Alexander insisterte på å holde engelsken ved like. Vi ber om tilgivelse for dette egoistiske valget fra vår produktleder.

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?

Nyhetsdryss fra Microsoft Ignite 2021

Over 150.000 teknologiinteresserte fulgte med da Microsoft Ignite gikk av stabelen denne uka. Microsoft presenterte en rekke nyheter som skal bistå virksomheter med å lettere tilpasse seg den digitale transformasjonen verdenssamfunnet befinner seg...