Nye avbruddsfrie strømforsyninger

Har du behov for et nettverk som er tilnærmet hundre prosent oppegående, eller kanskje har du et lite rom med servere? APC lanserer nå nye strømforsyninger.

De nye systemene tilhører APCs nåværende Smart-UPS-serie, som har solgt over 20 millioner enheter til nå. Vi snakker om avbruddsfrie strømforsyningssystemer som sikrer få eller ingen avbrudd på serveren eller i nettverket ditt. Ifølge produsenten er effektivitetsgraden på de nye systemene over 97 prosent.

Eksklusivt for de nye systemene er den integrerte LCD-skjermen, som gir deg full kontroll over elforsyning og forbruk, diagnoser, tester og logg. Skjermen viser til og med eksakt tidspunkt for når du bør tenke på å bytte ut batteriene. Ifølge Thomas Østgaard i APC er selskapet den første leverandøren som kan tilby dette.

Systemet kan fjernstyres eller styres lokalt. Det finnes også ulike moduser for å spare strøm, en såkalt grønn modus, som sørger for å styre strømmen rundt elementer som ikke er i bruk.

Videre vil UPS-ene gi deg full oversikt over strømforbruk og kostnader – i lokal valuta, ifølge pressemeldingen fra APC. Strømforsyningene finnes i to ulike størrelser, hvorav den ene kan knyttes til opptil fem eksterne batterier, mens den andre kan knyttes til hele ti. Ingen grunn til at systemene skal slukne, altså.

Veiledende pris er fra og med 2061 kroner, og produktene er på det norske markedet allerede nå. Da får du til og med to års batterigaranti, i tillegg til tre års garanti på resten av produktet. Norske forhandlere av produktet er blant annet Komplett og MPX.