QNAP lanserer nytt lynraskt nettverkskort til NAS og PC

Oppnå lynraske overføringshastigheter til både NAS-produkter og din PC med QNAPs seneste nettverkskort

QNAP har lansert det nye nettverkskortet QXG-5G1T-111C med single-port PCIe 5GBASE-T, og støtte for fire forskjellige nettverkshastigheter. Kortet kan installeres i en PCIe 2.0 x1-port i en kompatibel QNAP NAS eller i en PC med Windows eller Linux, for å oppgradere hastigheten for dataoverføring over eksisterende CAT 5-kabler. Dette er en billig og fleksibel måte å oppnå 5GbE-nettverk for både private og bedrifter.

QXG-5G1T-111C bruker en Marvell AQtion AQC111C Ethernet-kontroller, som støtter 5/2,5/1 Gbps og 100 Mbps netthastigheter. Ved å installere QXG-5G1T-111C med sin standardiserte RJ45-kontakt, kan brukere oppnå overføringshastigheter på 5 Gbps ved bruk av eksisterende CAT 5e-kabler i det eksisterende nettverket.

 – Mange bedrifter, privatbrukere og gamere trenger høyere nettverkshastigheter, men de trenger ikke nødvendigvis 10GbE-båndbredde. QNAP 5GbE-nettverkskort støtter fire forskjellige nettverkshastigheter og kan gi fem ganger så høye hastigheter som Gigabit-forbindelser.

Brukere kan altså enkelt oppgradere datamaskinen til 5G-hastigheter, kun ved å sette inn et nytt kort, sier Dan Lin, produktmanager hos QNAP.