QNAP lanserer nytt lynraskt nettverkskort til NAS og PC

Oppnå lynraske overføringshastigheter til både NAS-produkter og din PC med QNAPs seneste nettverkskort

QNAP har lansert det nye nettverkskortet QXG-5G1T-111C med single-port PCIe 5GBASE-T, og støtte for fire forskjellige nettverkshastigheter. Kortet kan installeres i en PCIe 2.0 x1-port i en kompatibel QNAP NAS eller i en PC med Windows eller Linux, for å oppgradere hastigheten for dataoverføring over eksisterende CAT 5-kabler. Dette er en billig og fleksibel måte å oppnå 5GbE-nettverk for både private og bedrifter.

QXG-5G1T-111C bruker en Marvell AQtion AQC111C Ethernet-kontroller, som støtter 5/2,5/1 Gbps og 100 Mbps netthastigheter. Ved å installere QXG-5G1T-111C med sin standardiserte RJ45-kontakt, kan brukere oppnå overføringshastigheter på 5 Gbps ved bruk av eksisterende CAT 5e-kabler i det eksisterende nettverket.

 – Mange bedrifter, privatbrukere og gamere trenger høyere nettverkshastigheter, men de trenger ikke nødvendigvis 10GbE-båndbredde. QNAP 5GbE-nettverkskort støtter fire forskjellige nettverkshastigheter og kan gi fem ganger så høye hastigheter som Gigabit-forbindelser.

Brukere kan altså enkelt oppgradere datamaskinen til 5G-hastigheter, kun ved å sette inn et nytt kort, sier Dan Lin, produktmanager hos QNAP.

 

Nyhetsdryss fra Microsoft Ignite 2021

Over 150.000 teknologiinteresserte fulgte med da Microsoft Ignite gikk av stabelen denne uka. Microsoft presenterte en rekke nyheter som skal bistå virksomheter med å lettere tilpasse seg den digitale transformasjonen verdenssamfunnet befinner seg...