QNAP introduserer ny hybrid cloud-løsning

QNAP introduserer QuTScloud for å lage din eller bedriftens hybrid cloud-løsning

QNAP,  har nylig lansert deres seneste løsning innen programvarebasert skyløsninger til NAS-produkter, som gir deg mulighet til å benytte QNAPs NAS-operativsystem i skyen.

I en pressemelding til ITproX melder QNAP at QuTScloud er myntet for virksomheter som har plassert det meste av sine data i skyen, men som ikke har et verktøy som gir tilgang til å håndtere dataene. Med QuTScloud kan du få mest mulig ut av dine skydata, uansett om du bruker AWS, Microsoft Azure, Alibaba Cloud eller DigitalOcean. Her kan du opprette en virtuell QTS-versjon med avansert filhåndtering og ulike samarbeidsverktøy, som ellers normalt er utilgjengelig på de fleste skyplattformene. En skybasert NAS er en fremragende løsning for å optimalisere bruken av data i skyen, og samtidig få adgang til avanserte NAS-funksjoner.

Overordnet illustrasjon av QuTScloud mot public cloud – Illustrasjon: QNAP

QuTScloud er en virtuell løsning som tar det beste fra skybaserte lagringsløsninger, og kombinerer det med funksjonaliteten fra en on-premise NAS. Det gir gode muligheter for langt større pris-/ytelsesfleksibilitet

– Aseem Manmualiya, Product Manager hos QNAP.

QuTScloud kan raskt integreres hos de større skytilbyderne, og du kan bruke tilnærmet de samme QTS-tjenestene og funksjonene som du får tilgang til på en on-premise NAS. QTS App Center er også tilgjengelig med en lang rekke gratis apper, samt en rekke gode apps som kan kjøpes, og som kan gi enda flere funksjoner til QuTScloud.

Kjernefunksjoner er blant annet:

  • Støtte for CIFS/SMB, NFS, AFP, og iSCSI for enkel filtilgang.
  • Windows AD- og LDAP-integrasjon forenkler directory management
  • Data opplastet til de mest populære skyløsningene via QNAP Hybrid Mount eller VJBOD-cloud, kan kobles direkte til din QuTScloud-instance.
  • Raske snapshots og versjonert backup og gjenoppretting.
  • Microservices kan kjøres via apps i containere.
  • Støtter myQNAPcloud service som forbinder QuTScloud med et unikt domene, uten først å måtte konfigurere en statisk IP-adresse.
  • VPN- og QBelt-støtte (QNAPs egen VPN-protokol)
  • QTS App Center inkluderer avanserte Install-on-demand-apps

 

QuTScloud kan brukes via en månedlig eller årlig lisens. QuTScloud-support for Microsoft Azure vil snart bli tilgjengelig.

For ytterligere informasjonom, kan du besøke QuTSclouds webside.