Nyhet: Logitech har lansert nytt tastatur: MX Keys mini

Nyhet: Logitech har lansert nytt tastatur: MX Keys mini

Mange har savnet en mindre utgave av det glimrende Logitech MX Keys tastaturet og Logitech har lyttet.

I dag lanserer Logitech to nye tastaturer, MX Keys Mini og MX Keys Mini for Mac som ifølge Logitech er designet for kreatører. MX Keys Mini har alle de beste egenskapene til forgjengeren MX Keys, som har standard størrelse og som veldig mange av oss kjenner fra før, pakket inn i et mindre trådløst tastatur designet for alle arbeidsområder. Enten du jobber på en stor arbeidsflate, i et studio eller hjemmekontor vil du kunne få gleden av å bruke det velkjente tastaturet, men uten talltaster på høyre side.

Bilde: Logitech

Ifølge Logitech har de fått mange tilbakemeldinger på at mange ønsker en mindre utgave av MX Keys.

Vår nye og mindre form er et resultat av tilbakemeldinger og forespørsler fra det kreative miljøet for en mindre versjon av vår populære MX Keys, sa ansvarlig for kreativitet og produktivitet i MX Master Series, Tolya Polyanker.

MX Keys Mini er utstyrt med Perfect Stroke, Logitech sin beste ikke-mekaniske taste-teknologi. Denne formfaktoren gjør at man kan ha musen nærmere tastaturet, dersom man ikke bruker talltastene som ofte. Det gjør igjen at man får bedre vinkel i skulderen og gir bedre ergonomi. Det er nemlig mange som jobber med tekst, programmering eller design som ofte ikke trenger talltastene på høyre side, og som vil ha ekstra nytte av det nye tastaturet.  I tillegg er det langt mer praktisk å ta med seg hvis man vil bruke det mens man er på farten.

Bruk f.eks. MX Keys mini for Mac sammen med en iPad og en MX Anywhere 3 mus og du har det perfekte reisefølge.

Også tre nye funksjoner designet for å optimalisere arbeidsopplevelsen din, ved bruk av Logitech Options, er tilgjengelige i MX Keys Mini: en dikterings-tast (funksjon fra Windows og macOS, tilgjengelig i utvalgte land), demp/opphev mikrofon-tasten og en emoji-tast.

MX Keys Mini kommer i tre ulike farger og tilbyr USB-C hurtiglading og kobler enkelt opp til tre trådløse enheter med Bluetooth® Low Energy og er kompatibel med Windows®, Chrome Linux og Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth og Logi Bolt USB-mottaker.

Miljø er viktig for Logitech. Derfor er en del av MX Keys Mini sine plastdeler laget av resirkulert plast (PCR)-30 prosent for fargen graphite og 12 prosent for lysegrå og rosa. MX Keys Minis papiremballasje er også hentet fra FSC (R)-sertifiserte skoger, noe som gjenspeiler Logitechs engasjement for å støtte ansvarlig forvaltning av verdens skoger.

 

Pris og tilgjengelighet:

Foreslått utsalgspris for MX Keys Mini og MX Keys for Mac er 1299,-.
MX Keys Mini for Business vil være tilgjengelig for kjøp i slutten av oktober på tvers av markeder.

PS: Vi har allerede mottatt MX Keys mini og MX Keys mini for Mac og følger opp med en test om ikke lenge.