Gamingnyheter fra HP

Nytt gromjern fra HP

De senere år har flere av de store leverandørene fått opp øynene for gamermiljøet. Et miljø som gjerne åpner pengepungen litt videre enn den jevne bruker av Office og Web. Produsenter som Asus, MSI og andre har hatt sine varianter og nå har også Razer kommet på laptopmarkedet med sine Blade maskiner. Til og med stødige kjemper som HP og Lenovo har kommet med noen godbiter for gamere den siste tiden, og kanskje kan de ta et god jafs av markedet, rett og slett på rykte og kvalitet.

5.mai slipper HP sine OMEN nyheter og her er det noen godbiter for de av oss som spiller. ITProX var «til stede» på lanseringen.

Nytt Logo uten «demon» (Foto: HP)

HP lanserer nå nye stasjonære gamingpc’er og én gamingskjerm i deres OMEN range. På lanseringen brukte de også tid på å presentere nytt logo og nyheter fra Omen Command Center.

Omen Command Center (Foto: HP)

Nyhetene heter henholdsvis OMEN 25L og 30L og 27i.

Produktnyhetene (Foto: HP)

OMEN 25L og 30L

OMEN kommer med grafikkløsninger fra AMD og NVIDIA, og hvor henholdsvis RX 5700 XT og Geforce RTX 2080 Ti er toppen. Prosessorne toppes av tiende generasjon Intel i9-10900K eller Ryzen 9 3900. På spørsmål fra publikum om det var slik at man måtte velge mellom Intel/NVIDIA og AMD/AMD var svaret at det ikke var slik. Man kunne ha AMD/NVIDIA løsninger f.eks.

Spesifikasjoner (Foto: HP)

OMEN 27i Gaming Monitor

Denne skjermen kommer med Nano IPS panel (Quad HD18 (2560×1440) resolution and 350 nits brightness) med 165Hz refresh rate og 1ms responstid med overdrive. Det er lagt inn endel arbeid i design, og denne er forbedret med tanke på ryddige kabler og enkelt oppsett.

OMEN 27i (Foto: HP)

Priser

Prisene har vi foreløpig bare oppgitt i USD og med dagens dollarpriser må vi nok over den tradisjonelle 10-gangeren for å finne norske priser.

Priser i USD (Foto: HP)