OnePlus setter rekorder i Europa

OnePlus setter rekorder i Europa

OnePlus vokser i Europa

I en pressemelding får vi nå vite at Nord-Europa, som inkluderer Norge, Sverige, Danmark og Finland, kommer frem som den største bidragsyteren til OnePlus’ vekst i regionen, med over 200 % vekst på årsbasis. Blant landene er Finland størst med 20 % markedsandel, som er OnePlus’ høyeste markedsandel i Europa. I tillegg har de også registrert en massiv vekst på 153 % på årsbasis hos våre finske naboer, sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Det voksende «OnePlus-fellesskapet» i Europa er også en stor drivkraft for det positive resultatet, med 3,06 millioner brukere i Europa, og flest aktive brukere fra Storbritannia, Finland, Tyskland, Frankrike og Nederland.

Vi er veldig fornøyde med prestasjonen vår i Europa, som er støttet med en bredere produktportefølje, vårt stadig voksende fellesskap og sterkere bånd med våre partnere. I dag tilbyr vi brukerne våre en OnePlus-opplevelse på tvers av en rekke prispunkter. Dette inkluderer selskapets flaggskipenheter som har de mest avanserte teknologiene, samt vår svært populære Nord-serie som er laget for å gjøre OnePlus-opplevelsen og -kvaliteten tilgjengelig for flere brukere. Vi forplikter oss fortsatt til å jobbe tett med «OnePlus-felleskapet» og levere den beste teknologien og opplevelsen på tvers av en rekke prispunkter, sier Tuomas Lampen, strategisjef i OnePlus for Europa.

Bilde: OnePlus pressemelding

Gjennom årene har OnePlus laget noen av bransjens mest anerkjente flaggskip. Det siste tilskuddet til porteføljen er OnePlus 9-serien, merkets mest avanserte telefon til nå, med opplevelsen av å ha et Hasselblad kamera i lommen.

I fjor, med introduksjonen av OnePlus Nord- og OnePlus Nord N-serien, utvidet OnePlus sitt fokus på å skape de beste produktene og brukeropplevelsen inn i mellomsegmentet, og gjorde OnePlus-opplevelsen tilgjengelig for flere brukere over hele verden. Nylig lanserte OnePlus også to nye enheter fra Nord-serien – OnePlus Nord 2 5G, og OnePlus Nord CE 5G.
I dag har OnePlus en produktportefølje som omfatter premium- og mellomsegmenttelefoner, den nylig introduserte OnePlus Watch, og OnePlus Buds Pro – trådløse ørepropper med smart støyreduksjon.

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...