Mini-UPS for hjemmekontoret

Mini-UPS for hjemmekontoret

Mini-UPS sikrer stabil internettforbindelse på hjemmekontoret

Energistyringsselskapet Eaton har lansert en rimelig og kompakt UPS, 3S Mini. Den lille boksen sørger for at utstyret hjemme fungerer, selv når strømmen er ustabil.

Mange bedrifter kombinerer nå kontor og hjemmekontor, etter at digitale arbeidsmetoder skjøt fart under pandemien. Denne måten å arbeide på gjør at flere viktige møter, opplæring og foredrag skjer fra de ansattes hjem, hvor det ikke finnes reservestrøm for elektrisk utstyr. Det gjør hjemmekontoret sårbart hvis internettforbindelsen blir borte som følge av et kort strømbrudd.

– Strømbrudd på tettsteder er ofte svært korte, i praksis små bluss. Det er for eksempel ikke skadelig for utstyr som kjøleskapet, men vil være frustrerende for en ansatt som jobber digitalt fordi det er nok til å strupe internett.

Når internettforbindelsen blir brutt kan viktig arbeid kan gå tapt på sekunder, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge og Norden.

I 2020 opplevde 41 prosent av strømkundene i Norge et kortvarig strømbrudd (uten strøm i mindre enn tre minutter), og 57 prosent opplevde langvarige strømbrudd. Den gjennomsnittlige strømkunden var uten strøm i 2 timer og 13 minutter, viser statistikk fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME).

I en stilling hvor man jobber mye hjemmefra kan reservestrøm derfor være en smart investering. Med 3S Mini sikrer du at du alltid har reservestrøm hjemme. Da er det ingen risiko for at internettforbindelsen blir borte midt i et viktig Teams-møte, under et digitalt foredrag eller mens du lærer opp en ny ansatt, sier han.

Bilde: Eaton

En enkel trygghet
3S Mini er Eatons minste UPS, og passer om nødvendig i lommen. Enheten krever lite plass hjemme, er stillegående og krever ingen spesiell kabling.

– Dette er noe alle klarer å sette opp hjemme, og utstyr kobles direkte til 3S Mini. Da sikrer UPS-en at den tilkoblede enheten får strøm fra batteriet i stedet for stikkontakten hvis det skulle skje et strømbrudd, forklarer Helsingeng.

UPS-en kan for eksempel holde et overvåkningskamera i gang i opptil fem timer og en WiFi-ruter opptil 2 timer.

3S Mini har fire utgangsspenninger å velge mellom (9 V, 12 V, 15 V og 19 V), og enheten kommer med fire strømkontakter som er kompatible med de fleste enheter. Som standard går 3S Mini på 12 volt, men spenningen kan endres ved behov. Den valgte spenningen vises av lysdiodene på siden av enheten.

Eaton 3S Mini ble lansert i oktober, og er tilgjengelig hos autoriserte Eaton-forhandlere.

Sjekk billigste pris –HER–

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...