Halloween konkurranse – Forebygg skumle hull

Halloween konkurranse – Forebygg skumle hull

For årets Halloween har ITproX gått sammen med en noe utradisjonell aktør for å belyse en skremmende utvikling

Halloween er muligens ikke like omfattende og skremmende som det vi gjerne finner i det store utland. Like omfattende og skremmende er derimot alle sikkerhetshullene (og andre hull som følge av Halloween snop).

Sammen med Oral-B lodder vi derfor ut tannbørsten Pro 3 fra nevnte leverandør. Ikke fordi den tetter de største sikkerhetshullene i dine datasystemer, men den kan i det minste fjerne de groveste hullene fra kameralinsen når pressen får snusen i at du er rammet av dem.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en skummel hilsen på vår Facebook post – gjerne relatert til noe uhyggelig i IT- bransjen, så trekker vi en verdig vinner som kan smile hele veien til datarommet en gang like over Halloween.

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...