Halloween konkurranse – Forebygg skumle hull

Halloween konkurranse – Forebygg skumle hull

For årets Halloween har ITproX gått sammen med en noe utradisjonell aktør for å belyse en skremmende utvikling

Halloween er muligens ikke like omfattende og skremmende som det vi gjerne finner i det store utland. Like omfattende og skremmende er derimot alle sikkerhetshullene (og andre hull som følge av Halloween snop).

Sammen med Oral-B lodder vi derfor ut tannbørsten Pro 3 fra nevnte leverandør. Ikke fordi den tetter de største sikkerhetshullene i dine datasystemer, men den kan i det minste fjerne de groveste hullene fra kameralinsen når pressen får snusen i at du er rammet av dem.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en skummel hilsen på vår Facebook post – gjerne relatert til noe uhyggelig i IT- bransjen, så trekker vi en verdig vinner som kan smile hele veien til datarommet en gang like over Halloween.

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...