HP lanserer en helt ny gaming-merkevare og flere nyheter i OMEN-porteføljen

Oppdateringer i Omen- og utvidense av gaminserien fra HP

HP har lansert en rekke nyheter i OMEN-porteføljen sin, og slipper samtidig den helt nye merkevaren Victus. Merkevaren beskrives som lillebroren til OMEN, og er HPs satsingsprosjekt på noe rimeligere gamer-PC-er.

Den første maskinen i Victus-porteføljen er en 16-tommers laptop som kommer i tre ulike farger. Blant nyhetene i OMEN-porteføljen er en laptop med mekanisk tastatur, en ny 25-tommers gamingskjerm, samt et tillegg til OMEN Gaming Hub kalt OMEN OASIS.

Høydepunkter:

OMEN 16 og OMEN 17 sprenger skalaen for kraftige, bærbare spillmaskiner. I tillegg er de bygget med bærekraftige materiale. Den nye produktserien til HP, Victus, brakstarter lanseringen med en 16-tommers laptop med tre stilige fargekombinasjoner. Maskinen er bygget for at erfarne og ferske gamerne enkelt skal kunne oppleve nye eventyr.

 

OMEN 25i Gaming Monitor kommer med verdens mest justerbare siktepunkt, slik at utøvere kan finne fiender millimeterpresist. OMEN OASIS for OMEN Gaming Hub gjør det enkelt å streame gameplay og gjennomføre spillkvelder for opptil 16 personer samtidig. OASIS er foreløpig i beta-versjon.

      Priser og tilgjengelighet:

  • OMEN 16 Laptop: Pris fra 14 999 kroner, forventes tilgjengelig i juli
  • OMEN 17 Laptop: Pris fra 21 999 kroner, forventes tilgjengelig i juli
  • Victus 16 Laptop: Pris fra 11 999 kroner, forventes tilgjengelig i juli
  • OMEN 25i Monitor: Pris fra 3 799 kroner, forventes tilgjengelig i juli
  • OMEN OASIS: Tilgjengelig i Beta-versjon i USA og forventes å bli lansert internasjonalt snart