Enklere installering av Windows 8

Microsoft vil nå tilby brukerne en enklere installasjonsprosess med Windows 8.

For de som ikke bryr seg om en pen Windows 8-boks og DVD kjøpt i butikk, vil du med Windows 8 få muligheten til å installere operativsystemet direkte gjennom et webgrensesnitt. Dette er et meget godt alternativ som gjør at Windows 8 kan hevde seg på samme nivå som mange andre alternative operativsystemer.

Ved å implementere installering av Windows 8 gjennom internett, vil installasjonsprosessen bli mer strømlinjeformet. I tillegg har den normale bruker ikke behov for selve DVD’en, og det vil bli enklere for brukeren å installere eller oppgradere til Windows 8.

I tillegg, vil det nye web-installasjonsprogrammet tilby produktnøkkel som du enkelt kan kopiere over til en USB-enheten sammen med Windows. Dermed slipper du å oppgi produktnøkkelen når du installerer Windows 8 på en ny partisjon eller via en bærbar enhet.

Både Apple og Linux tilbyr allerede tilsvarende løsning, og det er derfor bare fornuftig at nå Microsoft gjør det samme. En slik installasjonsprosess gjør det enklere for brukeren, samtidig som det er en billigere distribusjonsmetode. Brukeren trenger heller ikke å tenke på om DVD’en har riper eller ikke fungerer.

 

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...