Enklere installering av Windows 8

Microsoft vil nå tilby brukerne en enklere installasjonsprosess med Windows 8.

For de som ikke bryr seg om en pen Windows 8-boks og DVD kjøpt i butikk, vil du med Windows 8 få muligheten til å installere operativsystemet direkte gjennom et webgrensesnitt. Dette er et meget godt alternativ som gjør at Windows 8 kan hevde seg på samme nivå som mange andre alternative operativsystemer.

Ved å implementere installering av Windows 8 gjennom internett, vil installasjonsprosessen bli mer strømlinjeformet. I tillegg har den normale bruker ikke behov for selve DVD’en, og det vil bli enklere for brukeren å installere eller oppgradere til Windows 8.

I tillegg, vil det nye web-installasjonsprogrammet tilby produktnøkkel som du enkelt kan kopiere over til en USB-enheten sammen med Windows. Dermed slipper du å oppgi produktnøkkelen når du installerer Windows 8 på en ny partisjon eller via en bærbar enhet.

Både Apple og Linux tilbyr allerede tilsvarende løsning, og det er derfor bare fornuftig at nå Microsoft gjør det samme. En slik installasjonsprosess gjør det enklere for brukeren, samtidig som det er en billigere distribusjonsmetode. Brukeren trenger heller ikke å tenke på om DVD’en har riper eller ikke fungerer.

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...