Microsoft lanserer Windows 8 «Consumer Preview» 29. februar

Den 8. februar avslørte Microsoft at de ville lansere Windows 8 "Consumer Preview". Den 29. februar vil Microsoft holde en Mobile World Congress, i Barcelona hvor de vil lansere Windows 8 "Consumer Preview". Vi tar en titt på hva som vil bli avslørt på arrangemanget.

Det noe uvanlige valget for et lanseringspunkt av et operativ-system som er på et mobil-arrangemang for de kommende Windows 8 mobilene, kan være på grunn av at Microsoft vil avsløre hva slags Windows 8 funksjoner, mobilene vil få.

Windows 8 mobilene sitt kodenavn, Apollo ble også avslørt sist uke. Windows 8 mobilene vil ikke bare få det samme Metro-systemet som tablets og PC`er får, men utviklerere kan bruke den samme koden for begge operativ-systemene (Windows 8 mobile og PC).

Under arrangemanget vil Microsoft vise skjermspareren, tilpassnings-funksjoner, tastatur og mus forberdringer,
inkludert et desktop med den klassiske startknappen.
Nå er det jo slik at startknappen vil bli fjernet for PC brukere, men om dette er tilfellet for tablets og mobiler vites ikke enda.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...