Microsoft lanserer Windows 8 «Consumer Preview» 29. februar

Den 8. februar avslørte Microsoft at de ville lansere Windows 8 "Consumer Preview". Den 29. februar vil Microsoft holde en Mobile World Congress, i Barcelona hvor de vil lansere Windows 8 "Consumer Preview". Vi tar en titt på hva som vil bli avslørt på arrangemanget.

Det noe uvanlige valget for et lanseringspunkt av et operativ-system som er på et mobil-arrangemang for de kommende Windows 8 mobilene, kan være på grunn av at Microsoft vil avsløre hva slags Windows 8 funksjoner, mobilene vil få.

Windows 8 mobilene sitt kodenavn, Apollo ble også avslørt sist uke. Windows 8 mobilene vil ikke bare få det samme Metro-systemet som tablets og PC`er får, men utviklerere kan bruke den samme koden for begge operativ-systemene (Windows 8 mobile og PC).

Under arrangemanget vil Microsoft vise skjermspareren, tilpassnings-funksjoner, tastatur og mus forberdringer,
inkludert et desktop med den klassiske startknappen.
Nå er det jo slik at startknappen vil bli fjernet for PC brukere, men om dette er tilfellet for tablets og mobiler vites ikke enda.

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...