Lanserer ny logo sammen med Windows 8?

Det klassiske Windows-flagget med fargene rød, blå, grønn og gul blir satt til side når Microsoft lanserer lanserer sitt nyeste operativsystem Windows 8 i oktober.

Ihvertfall om vi skal tro ryktene.

Den tilsynelatende nye logoen som du ser under, baserer seg på det nye Metro-grensesnittet som Microsoft introduserer sammen med Windows 8. Metro lar brukerne tilpasse skrivebordet etter eget ønske, inkludert ulike widgets, RSS-lesere, værinformasjon osv.

Det er ingen tvil om at Microsoft vil endre oppfatningen av hvordan brukerne oppfatter Windows – og nå også endrer sin logo. Det velkjente, flagrende Windows-flagget i rødt, grønt, blått og gult blir nå vraket til fordel for et ensfarget vindu.

Om den nye Windows-logoen blir en realitet må vi nesten bare vente å se. Spørsmålet er om Microsoft har rukket å få den med til Customer Preview/Beta-versjonen som slippes i slutten av februar, eller om vi må vente lengre på en bekreftelse.

Den endelige versjonen av Windows 8 ventes i oktober.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...