Feilfiksingsfest for Debian og Ubuntu lørdag 13-07-2013

Har du lyst til å lære hvordan du kan bidra til å fikse feil i Debian og Ubuntu. Har du en feil i favorittprogrammet ditt som har irritert deg en stund, og vil gjøre ditt for at den blir fjernet for godt?

Foreningen NUUG (Norwegian UNIX User Group) og Skolelinux-prosjektet i samarbeid med Bitraf arrangerer verksted for å lære hvordan en bidrar til å få fikset feil i Debian og Ubuntu. Verkstedet er samlokalisert med en utvikersamling i Skolelinux.

Ta med deg din bærbare Debian- eller Ubuntu-datamaskin og møt opp på Bitraf i Oslo lørdag 2013-07-13 kl. 10:00. Det er ingen spesielle krav til din kompetanse, men du må ta med pågangsmot og positiv innstilling for å få mest mulig ut av dagen.

Det er plass til 30 stykker i lokalet, så det er viktig at du melder din ankomst til arrangøren snarest, slik at de klarer å holde tellingen. Mer informasjon og deltagerliste (skriv deg inn selv) er tilgjengelig fra wikiside hos Debian.

Kontaktpersoner

Arrangører:

  • Petter Reinholdtsen – pere (at) hungry.com
  • Hans-Petter Fjeld – atluxity (at) 1kb.no +47 95728209

Ubuntu-kontakt:

  •   Jo-Erlend Schinstad – joerlend.schinstad (at) ubuntu.com

Bitraf-kontakt:

  •   Vidar Kristiansen – kristiansen.vidar (at) gmail.com

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...