Feilfiksingsfest for Debian og Ubuntu lørdag 13-07-2013

Har du lyst til å lære hvordan du kan bidra til å fikse feil i Debian og Ubuntu. Har du en feil i favorittprogrammet ditt som har irritert deg en stund, og vil gjøre ditt for at den blir fjernet for godt?

Foreningen NUUG (Norwegian UNIX User Group) og Skolelinux-prosjektet i samarbeid med Bitraf arrangerer verksted for å lære hvordan en bidrar til å få fikset feil i Debian og Ubuntu. Verkstedet er samlokalisert med en utvikersamling i Skolelinux.

Ta med deg din bærbare Debian- eller Ubuntu-datamaskin og møt opp på Bitraf i Oslo lørdag 2013-07-13 kl. 10:00. Det er ingen spesielle krav til din kompetanse, men du må ta med pågangsmot og positiv innstilling for å få mest mulig ut av dagen.

Det er plass til 30 stykker i lokalet, så det er viktig at du melder din ankomst til arrangøren snarest, slik at de klarer å holde tellingen. Mer informasjon og deltagerliste (skriv deg inn selv) er tilgjengelig fra wikiside hos Debian.

Kontaktpersoner

Arrangører:

  • Petter Reinholdtsen – pere (at) hungry.com
  • Hans-Petter Fjeld – atluxity (at) 1kb.no +47 95728209

Ubuntu-kontakt:

  •   Jo-Erlend Schinstad – joerlend.schinstad (at) ubuntu.com

Bitraf-kontakt:

  •   Vidar Kristiansen – kristiansen.vidar (at) gmail.com

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...