Dream Broker bringer bedriftsvideo til mobile enheter

Dream Broker, et av de raskest voksende selskapene i Finland i 2013, lanserer en ny mobilapplikasjon for skybasert online video programvare, Dream Broker Studio.

Med den nye mobilapplikasjonen kan ansatte spille inn, dele og se på bedriftsvideoer fra sine mobile enheter hvor og når de vil. I tillegg introduseres ny bedriftsfunksjonalitet for Dream Broker Studio, utviklet for å møte behovet hos store internasjonale organisasjoner som ønsker å øke produktivitet gjennom mer effektiv, tilgjengelig og sikker anvendelse av online video.

Dream Broker Studio er en skybasert programvare som gjør det enkelt for brukere å håndtere hele livssyklusen for online video – fra innspilling av video til editering og deling. Mange ledende globale organisasjoner, slik som ABB, Bayer og Stora Enso, har allerede tatt i bruk applikasjonen.

Bedriftsvideo mens du er på farten

Med den nye applikasjonen kan ansatte produsere, dele og se på online videoer på sine mobile enheter. Brukere kan raskt spille inn video og dele den med utvalgte kollegaer eller et større publikum, for eksempel gjennom selskapets intranett. Når en ny video publiseres i en kanal, varsles brukerne som deretter kan se på videoen når det måtte passe.

Ny funksjonalitet tilpasset store internasjonale organisasjoner

Ny funksjonalitet i Dream Broker Studio har blitt utviklet for å møte behovene hos store internasjonale organisasjoner: Single sign-on, integrasjon mot Microsoft SharePoint og global distribusjon av innhold, bidrar til skalerbar og sikker bruk av online video på tvers av landegrenser.

Brukere av Dream Broker Studio autentifiseres med single sign-on gjennom brukernavn i Microsoft Active Directory. På denne måten kan tusenvis av brukere enkelt håndteres og utfordringer knyttet til passordadministrasjon reduseres. I tillegg økes sikkerheten gjennom at videoene kun er tilgjengelig for autoriserte brukere.

Stor etterspørsel gjør at Dream Broker vokser raskt

Mulighetene som oppstår gjennom bruk av online video er med på å revolusjonere tradisjonelle kommunikasjonsformer. Et godt eksempel er den eksplosive veksten i innhold som deles gjennom konsumerorienterte webbaserte videotjenester. I følge Google lastes det opp om lag 100 timer med videoinnhold til YouTube – hvert eneste minutt.

I følge Jaakko Laukkanen, markedssjef I Dram Broker, er en av årsakene til den voksende populariteten online videos evne til å fange oppmerksomhet og formidle beskjeder på en uendret og naturlig mate.

 Du kan lese mer om tjenesten her:www.dreambroker.com

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...