OnePlus lanserer tre nyheter i Nord-serien

OnePlus har lansert tre nye produkter i den kritikerroste Nord-serien. To av nylanseringene er smarttelefoner.

OnePlus Nord 2T5G, som kombinerer Nord-seriens kraftfulle hardware med oppgraderinger til raskere software, og OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, som tilbyr Nord-seriens kjerne til en lavere pris. I tillegg lanserer OnePlus også sitt aller første lydprodukt i Nord-serien, OnePlus Nord Buds. Øreproppene kommer med lynrask lading, lang batterikapasitet og svært bra lyd, i tillegg til et fornyet og spennende design. 

OnePlus Nord 2T 5G 

OnePlus Nord 2T 5G tar det beste fra OnePlus Nord 2 og oppgraderer det for å gi brukerne en enda bedre opplevelse. Telefonen har 80W SUPERVOOC lynlading som debuterte i flaggskipsmodellen 10 Pro, en raskere oppgradert chip i MediaTek Dimensity 1300 og et oppgradert 32-MP frontkamera. Dette, sammen med OxygenOS 12.1, leverer en raskere og bedre telefonopplevelse til en uslåelig pris. 

– OnePlus Nord 2T5G fortsetter å bevise at vi skal gjøre «OnePlus-opplevelsen» tilgjengelig for enda flere. Nord 2T kombinerer knallbra hardware og software for å flytte oppfatningen av hva som er den perfekte hverdags-smarttelefonen, forteller Pete Lau, grunnleggeren av OnePlus. Før han fortsetter: – Med «top-of-the-line” flaggskip-hardware og effektiv software, i tillegg til 80W SUPERVOOC, MediaTek Dimensity 1300, Sony IMX766 Bildesensor med OIS og OxygenOS 12.1, føles OnePlus Nord 2T5G mer premium enn den burde i forhold til prisen. 

Oppgraderte spesifikasjoner
OnePlus Nord 2Ts 80W SUPERVOOC lader telefonens 4500 mAh dual-cell batteri fra 1-100 prosent på bare 27 minutter, 120 prosent raskere enn den originale Nord-telefonen. 

Telefonen er også sertifisert av TÜV Rheinland for lynlading og bruk. I tillegg har den hele ni innebygde temperatursensorer som overvåker ladetemperaturen live, slik at du kan være helt sikker på at den holder seg trygg og kald under lading. 

Nord 2T har også et kraftig 50 MP-hovedkamera med Sony IMX766 sensor og OIS (Optical Image Stabilization). I tillegg har det et 8 MP ultra vidvinkel kamera med 120 graders synsfelt og et 2 MP monokamera. 

Sony 50 MP IMX766 ble håndplukket for sin 1/1,56 tommer store sensor, 1.0 μm pixelstørrelse og støtte for OIS. Dette gir samlet sensoren svært god ytelse i omgivelser med lite lys, som gir OnePlus Nord 2T5G de beste fotoegenskapene i lavt lys enn noensinne i Nord-serien. Den nevnte datakraften gir også Nord 2T muligheten til å ta opptak i slow motion opptil 960 fps – som lar deg fange raske bevegelser med høyt detaljnivå. 

På forsiden har OnePlus Nord 2T5G det samme 32 MP kameraet som flaggskipet OnePlus 10 Pro. Selfiekameraet har «Electronic image stabilization» (EIS) samt en deblurring algoritme styrt av kunstig intelligens som forbedrer klarhet og skarphet i bilder og video. 

Rask og smidig
OnePlus Nord 2T5G kjøres av en MediaTek Dimensity 1300 chip som har en åttekjerners CPU med opptil 3 GHz. Det resulterer i knallgod gaming-performance, mer effektiv batteribruk og bedre temperaturkontroll med HyperEngine 5.0. MediaTek Dimensity 1300 får følge av 12 GB LPDDR4X RAM og opptil 256 GB UFS 3.1 lagring for å sørge for OnePlus sin kjente smidighet.  

I tillegg har OnePlus Nord 2T5G støtte for Wi-Fi/Bluetooth Hybrid 2.0-teknologi, som gir enda mer konsistente datahastigheter når du er tilknyttet Wi-Fi-nettet. Teknologien gir også mye lavere forsinkelser i lyd når man er tilkoblet både Wi-Fi og Bluetooth samtidig. 

Telefonen har også en stor 6.43 tommer FHD+ AMOLED-skjerm med 90 Hz frekvens som leverer rask og smidig bevegelse. Med HDR10+ støtte kan du se videoer fra strømmetjenester som Amazon Prime Video med rikere og mer livlige farger. 

OnePlus Nord 2T5G kommer med pre-installert OxygenOS 12.1 basert på Android™ 12, som betyr bedre multitasking, lavere batteribruk og smidigere gallerifunksjoner. Telefonen kommer til å få to store Android-oppdateringer og tre år med sikkerhetsoppdateringer for å sikre en rask, smidig og sikker opplevelse i årene fremover. 

Design
Med bare 8.2 mm i tykkelse og en vekt på kun 190 g, føles OnePlus Nord 2T5G komfortabel i hånden. Den kommer i to fargevalg: «Gray Shadow» og «Jade Fog». 

Gray Shadow har en mørk sandsteins-finish med «anti-glare»-behandling og teksturert overflate som minner om OnePlus One samtidig som den motvirker fingermerker. Jade Fog-varianten har en glossy jade-finish med tåkete undertoner som resulterer i en flashy og elegant look. 

Pris og tilgjengelighet
OnePlus Nord 2T5G kommer for salg 24. mai og begynner på 4 490,- i Norge.  

RAM+Lagring  Pris 
8GB+128G     4 490,- NOK 
12GB+256GB     5 290,- NOK 

 

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite5G er en kraftpakket enhet med raskt energieffektivt chipset, et massivt batteri med lynlading og en batterisparende 120 Hz skjerm. Enheten kommer også med OxygenOS 12.1, 5g og andre populære elementer fra Nord CE-serien – som en 3.5 mm jack og opptil 1 TB utvidbar lagring via MicroSD. 

Kraftfull og sømløs ytelse
OnePlus Nord CE 2 Lite5G kjøres av en Snapdragon® 695 5G Mobile Platform som har en åttekjerners CPU med hastigheter opptil 2.2 GHz. I følge OnePlus ble chipsettet valgt med fokus på balanse mellom kraft og energieffektivitet. Det støttes av en Qualcomm® Adreno™ 619 GPU som forbedrer ytelsen med opptil 30 prosent mer enn tidligere generasjoner. I tillegg har CE 2 Lite 8GB LPDDR4X RAM og 128 GB lagring. 

Det store 5,000 mAh-batteriet i OnePlus Nord CE 2 Lite5G kan kjøre telefonen gjennom en hel dag med gaming, strømming og sosiale medier. Basert på intern testing i OnePlus, kan telefonen strømme YouTube-videoer i omtrent 21 timer eller spille hele 23-30-minutters runder med PUBG Mobile på en enkelt lading. OnePlus Nord CE 2 Lite5G har også 33W SUPERVOOC lading, som lader batteriet fra 1 til 50 prosent på bare 30 minutter. 

På forsiden har OnePlus Nord CE 2 Lite5G et 6.59 inch FHD+ display med 120 Hz frekvens og LCD-teknologi som leverer en smidig og energieffektiv opplevelse. Telefonen støtter HyperBoost Gaming Engine, som sørger for en mer stabil og responsiv gamingopplevelse. 

Smartere kameraer
OnePlus Nord CE 2 Lite5G har et trippelkamerasystem på baksiden ledet av en 64 MP hovedsensor med høy pixelstørrelse som gir skapere og mer detaljerte bilder uten støy, spesielt i svakt lys med OnePlus sin Nightscape-modus. 64 MP-kameraet jobber sammen med et 2 MP dybdeassistent-kamera for å sikre at portrettmodusbilder har perfekt dybdefølelse, krystallklarhet og riktig fokus. 

Frontkameraet er på 16 MP med electronic image stabilization (EIS) som skaper klarere og mer stabile bilder og video i situasjoner med mye bevegelse. Med Dual-View Video lar OnePlus Nord CE 2 Lite5G deg ta opp med både front- og bak-kameraet samtidig, noe som åpner en rekke kreative muligheter. 

Iøynefallende design
OnePlus Nord CE 2 Lite5G kommer i to iøyenfallende fargealternativer som begge er fingermerkeresistante, Blue Tide og Black Dusk. Blue Tide har en gradient fra blå til gul, mens Black Dusk har en mørk matt finish. Kanten på OnePlus Nord CE 2 Lite5G er flatere som sammen med den tynne 8.5 mm tykkelsen gjør at den ligger komfortabelt i hånden, både horisontalt og vertikalt. 

OxygenOS 12.1
OnePlus Nord CE 2 Lite5G kommer med pre-installert OxygenOS 12.1. Telefonen kommer til å få to Android-oppdateringer og tre år med sikkerhetsoppdateringer. 

Pris og tilgjengelighet
OnePlus Nord CE 2 Lite5G kommer for salg 24. mai. 
Prisen i Norge kommer til å være: 3 290,- NOK 

OnePlus Nord Buds

OnePlus Nord Buds utvider Nord-serien med TWS ørepropper for første gang. Nå kan Nord-serien også by på veldig god lydteknologi til en svært konkurransedyktig pris som er tilgjengelig for veldig mange. Øreproppene bygger videre på community-favoritter med 12.4 mm titan dynamiske drivere, Dolby Atmos-støtte og 30 timers kombinert avspilling på en lading. 

Utmerket lydopplevelse
OnePlus Nord Buds er utstyrt med 12.4 mm titan dynamiske drivere som er håndplukket av OnePlus sine akustiske ingeniører for den rike bassgjengivelsen og skarpe diskant. Akkurat som OnePlus Buds Z2, kommer Nord Buds med støtte for Dolby Atmos – Dolbys romlige lydteknologi som emulerer 3D-lydeffekter fra surroundlydsystemer når man spiller av musikk, film eller spill med kompatibel lyd. 

Videre har OnePlus Nord Buds fire mikrofoner som filtrerer ut uønsket bakgrunnsstøy under telefonsamtaler. Denne funksjonen er også styrt av støykansellerende algoritmer med kunstig intelligens som reduserer vindstøy, noe som gir krystallklare samtaler i alle omgivelser. 

Lang batterilevetid og lynlading
OnePlus Nord Buds leverer 30 timer kombinert avspilling på en enkelt lading – det vil si mer enn et helt døgn med musikk, spill eller filmtitting. Øreproppene alene har syv timer avspilling og med lynlading får man opptil fem timer ytterligere avspilling med kun 10 minutters lading. 

Tåler trening
Med et ergometrisk design gir OnePlus Nord Buds god komfort i flere timer i strekk. Øreproppene kommer i fargen Black Slate, som har en metallisk look og feel. OnePlus Nord Buds er IP55 sertifisert mot vann og svette.  

Sømløs tilkobling
OnePlus Nord Buds kommer med Bluetooth 5.2 og har en ultralav «latency-mode» som tar forsinkelsene helt ned til 94 ms. De som bruker OnePlus-telefon kan bruke OnePlus Fast Pair til umiddelbar tilkobling med Nord Buds. De som bruker et annet telefonmerke kan laste ned HeyMelody-appen fra Google Play Store. 

Pris og tilgjengelighet
OnePlus Nord Buds kommer til å ha en veiledende pris på 599,- i Norge, og er tilgjengelig i utvalgte nettbutikker fra 24. mai. 

 

PS. Vi kommer tilbake med test på en eller flere av produktene, så fort vi kan.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...