Gizmonsdag: PNY Wireless Media Reader

Noen gang ønsket at du kunne ta ut minnekortet fra kamera ditt og se bildene trådløst på nettbrettet eller mobilen? Vel, nå kan du det!

Kortlesere for minnekort er vel noe de fleste av oss har brukt, men hvor kjekt ville det ikke vært om man hadde en kortleser som dannet et trådløst nettverk slik at man kan koble seg direkte til kortleseren for deretter å få tilgang til innholdet på et minnekort eller USB-penn rett på nettbrettet eller mobilen? PNY Wireless Media Reader ser ut til å være en smart dings som nettopp gjør som beskrevet over. Man laster ned en app til nettbrettet eller mobilen og kobler seg til det trådløse nettverket Media Reader-en satt opp og vips kan man se bilder, video og spille musikk rett fra minnekortet eller USB-pennen.

Formatet er i utgangspunktet SD-kort, men PNY legger ved en adapter til Micro-SD kort slik at man også kan ta ut minnekortet fra mobilen og dele innholdet med andre i samme nettverk dersom man skulle ønske det.

Skulle du også ha et behov for å legge bilder eller andre ting over på en ekstern enhet når du er på farten, kan du også bruke den til det. Kjekt om man er ute på reise og trenger en mellomlagring. Inntil 5 enheter kan være tilkoblet nettverket samtidig og batteritiden skal være 5-6 timer. Batteriet er på 2000mAh og kan brukes som en powerbank om man skulle trenge dette. Da kan man koble mobilen til enheten og lade mobilen. Nå er ikke 2000mAh all verden i dag, men det vil i alle fall være nok til å gi mobilen en real boost frem til du får tak i et vegguttak for lading.

Vi skal prøve å få Wireless Media Reader til test, så vi kan komme tilbake med en erfaring av produktet.

PNY Wireless Media Reader har en veiledende utsalgspris på 399kr.

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...