OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på 19 minutter.

I OnePlus sin nye topptelefoner OnePlus 10T handler det om hastighet. Både prosessor og batteriladning er lynende raskt.

Batteriet i den nye OnePlus 10T er innebygget med noe OnePlus kaller «selvhelbredende maskinvare» som gjør at den automatisk vil opprettholde 80% av kapasiteten på en daglig ladesyklus på fire år. Eksakt hva som menes med «selvhelbredende maskinvare» er ikke godt å si, men om dette stemmer så vil du kunne ha en mobil med nær 1500 ladesykluser før batteriet må byttes.

OnePlus 10T har det nyeste brikkesettet fra Qualcomm, Snapdragon 8+ Gen 1, som skal gi 10 % raskere ytelse med 30 % lavere strømforbruk. Dette, sammen med kjøleteknologi og opptil 16 GB RAM, gjør enheten til en godt valg for deg som vil ha mye kraft og rask lading. Videre kommer enheten med to år Android-versjonsoppdateringer og tre år med sikkerhetsoppdateringer, noe som betyr at telefonens hastighet holder seg gjennom hele levetiden.

Salget starter også for OnePlus SUPERVOOC 80W billader. Denne kombinerer SUPERVOOC-ladeteknologi med portabilitet, slik at du raskt kan lade opp enhetene dine mens du er på farten. OnePlus SUPERVOOC 80W billader kan drive alle OnePlus-enheter med SUPERVOOC ladning, samt lade andre enheter som er PD-støttet. Dette inkluderer bærbare datamaskiner, spillkonsoller og andre Android-enheter. 

Pris og tilgjenglighet

Modell RAM Lagring Farger Veil. pris
OnePlus 10T 5G 8 GB 128 GB Moonstone Black and Jade Green 7890
OnePlus 10T 5G 16 GB 256 GB Moonstone Black and Jade Green 8890
OnePlus SUPERVOOC 80W Car Charger N/A N/A Black

Vi kommer tilbake med test av OnePlus 10T så fort testen er klar.

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...