Offisiell Twitter-app til Windows 10-mobiler

Offisiell Twitter-app til Windows 10-mobiler

I juli lanserte Twitter sin Windows 10-app til PC og nettbrett - nå har den endelig kommet til Windows 10-mobiler.

Med lanseringen av den nye applikasjonen skal det nå bli enklere for brukere med Windows 10-mobiler å se relevant innhold og dele med andre på Twitter. Appen støtter noen nyere funksjoner, blant annet det å sende direktemeldinger til en hel gruppe, i stedet for bare én person; filme, redigere og tweete video; retweete som sitat, samt å se topp tweets uten å logge inn.

I tillegg til dette innehar den funksjonen “Moments”, som lar deg se de mest populære historiene på Twitter akkurat nå. Funksjonen ser dog noe annerledes ut enn på PC og nettbrett, hvor historiene vises i et rutenett. På mobil vises de i stedet i fullskjerm, og du kan sveipe for å navigere gjennom dem.

Appen er en stor oppgradering for brukerne, da den forrige appen hadde færre funksjoner enn nettsiden til mobil! Det er en kjent sak at de fleste utvikler for Android eller iOS, mens Windows sitt app marked ligger mye lenger ned på lista. Men nå som Microsoft frister med universale apper som fungerer på alle Windows 10-enheter, har flere utviklere begynt å fatte interesse. Og da kom endelig Twitter etter og lanserte en skikkelig app til Windows-mobiler.

Dessverre er det veldig få kompatible enheter for øyeblikket. Windows 10 er per i dag kun tilgjengelig for enheter som ble lansert med OS’et, som Lumia 950 og 950 XL – eller for brukere som har valgt å bli med i Microsofts Insider Program for betatesting. Dog sier ryktene at Windows 10 til mobil vil bli lansert for andre brukere allerede i morgen!

Og med den nye oppdateringen kommer også en funksjon som nok vil falle i smak hos mange – “The Dark theme”. Hvis du foretrekker Twitter med sort bakgrunn går du inn på Settings -> Personalization og velger “Dark”. Undertegnede kan skrive under på at dette var en forandring som fryder!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...