Søk opp og test kodesnutter direkte i Bing

Søk opp og test kodesnutter direkte i Bing

HackerRank og Microsoft har inngått et samarbeid, og gir deg nå konkrete kodeløsninger direkte i nettleseren - bedre enn Stackoverflow?

Hva gjør du når du står fast i koden, og etter utallige forsøk fortsatt ikke får programmet ditt til å fungere? Eller hvis du lærer et nytt programmeringsspråk og du ikke vet hvilken syntaks du skal bruke? Du gjør det alle programmerere gjør: søker det opp på nettet. Og plutselig har det gått 3 timer…

Alle programmerere har vært der, og produktiviteten synker mange hakk mens du leter deg gjennom den ene Stackoverflow tråden etter den andre, med håp om å finne akkurat den løsningen du trenger. Microsoft ønsker nå å gi deg en bedre løsning – kodeforslag direkte i nettleseren. De har samarbeidet med HackerRank for å lage en integrert løsning i Bing, som ikke bare gir deg et kodeeksempel til søket ditt, men også lar deg tilpasse koden og teste den.

Next-gen search engine

Det er lite som feier Bing av banen med denne implementasjonen og denne funksjonen kommer med mange fordeler, hvor den største er at du sparer mye tid. I stedet for å gå gjennom flere titalls nettsider, for så å prøve å integrere koden i ditt eget program hver gang, kan du nå bare gjøre et enkelt søk og teste koden i det integrerte verktøyet. Det er ikke behov for noen ekstra installasjoner, alt skjer i real-time fra Bing.

Du kan for eksempel søke opp “depth first search java” for å se et relevant kodeeksempel for dette. Bildet nedenfor viser hvordan verktøyet ser ut.

Trykker du på knappen “Run code” får du opp resultatet av koden. Deretter kan du tilpasse den og teste endringene dine uten å måtte implementere det i programmet ditt først. I tillegg kan du velge å vise den samme koden i andre programmeringsspråk, ved hjelp av den lille nedtrekksmenyen til høyre for overskriften. Dette kan spare deg for unødvendig mye Alt-Tabbing og gransking av kommentarer på nettsider og blogger.

Dessverre er det kun noen søk som gir deg kodeeditoren. Ifølge HackerRanks medgrunnlegger, Vivek Ravisankar, finnes det ca 80 kodesnutter, basert på de mest populære søkene. Det virker dog ikke i alle nettlesere. Vi har testet den i Vivaldi 1.0, IE 11, Edge og Chrome på Windows 10, og det var kun i Chrome vi fikk det til å fungere.

Hvis du er en dreven programmerer som søker etter komplekse løsninger til koden din, er det heller tvilsomt at du får hjelp via denne funksjonen slik den er i dag. Men hvis du derimot lærer deg et nytt språk, eller er ganske fersk i faget, kan nytteverdien av et slikt verktøy være stor. Hvorvidt Microsoft og HackerRank kommer til å gjøre utbedringer over tid, kan vi på dette tidspunktet kun spekulere i. Men potensialet er absolutt stort!

Google – your move.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...