Dagen før dagen...

23. julenøtt 2017

Med panikk i blikket kommer det for oss alle. Julen er over! Eller, ikke helt, nå skal kiloene bort.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Nok en ranglete natt for nøttegeneralen som har satt ny personlig rekord i søvnmangel for desember måned. Ikke unektelig kommer Olav og mener at den beste fisken er konemor, før Runar, Bakklandia, Cordante og All2sleepy varter opp med hver sine respektive filmer. Personlig likte jeg fish tank mod ganske bra. Kudos for den Cordante!

Hva som får porselensdukke til å ønske å sitte fremfor en fisk fra forurenset oppdrettsvann i chile er rimelig sikkert, mer tvilsom er hensikten om å så skam på norges desiderte nasjonalrett. Herre, hun vet ikke hva hun gjør på. Tilgi henne!

Atter en video kommer fra Tom Kristiansen som er nære ved å stikke av med hele nøtten denne dagen, makan for en vri på besvarelsen skal det vanskelig til for å toppe! Nært knusing kommer det fra Kristin Holmestrand som påpeker at det er slappfisken i sofaen som er den beste julefisken – i motsetning til futurama74 som hevder den er i beste velgående i et ukjent farvann.

czerickum gjør som mange andre og hinter til fisketur, mens Jod-R tar den andre vrien og hinter til sin bedre halvdel. Spredo, du er en sporty fyr. Ikke bare hobbyfisker i skjul men måtte ditt bidrag om «the one that got away» runge som et minne over ditt eminente nær-nøtteknekk-bidrag.

Nestenknekk kommer det også fra Bjørn J. Knutsen som mener at selv om ikke gresset nødvendigvis er grønnere på den andre siden av gjærdet, er det ingenting i veien for at fisken er det.

Med litt hui og hast mot klokken halv to blir det bare å anerkjenne Kepler, Morten, Tone og Lars for sine flotte bidrag. Jeg har en mistanke om at den beste fisken i utgangspunktet er en filosofisk sjel som har sans for det som ligger mellom linjene. Vi gratulerer Natusen!

Den beste fisken er den som alltid svømmer ved din side uansett hvor røft farvannet er, og står sammen med deg mot alle de andre store og slemme fiskene som finnes der ute.
Til alle dere som ikke har funnet denne spesielle fisken enda – skitt fiske! (Og husk at av og til kan det hjelpe å bytte fiskeplass)

  • Natusen

Dagens premie

Jabra Sport Pulse

Dette er meget robuste hodetelefoner som sitter godt på plass i øret. Den har i tillegg pulsmåler og i kombinasjon med Jabra-appen kan de analysere ditt maksimale oksygenopptak.

Dbramante1928 Marselisborg Dark tan

Er du nerd med stil med bærbar pc/mac, mobiltelefon og andre småting samt er mye på farten? Da er denne vesken fra dbramante1928 en selvskreven bestevenn. Skikkelig kvalitet i lær i premium kvalitet. Passer til laptop/nettbrett.

Dagens julenøtt – 23. desember 2017

Julen du julen. Med ett settes alle gode hensikter om en sommerkropp til side og kalorier telles som en sosial aktivitet og ikke kosthold.

Selv trøster jeg meg med minst en joggetur- og to turer i AdO for uken. Selvsagt skal alt måles med smartklokker. Skuffende nok, det spiller liten rolle hvor mye eller lite jeg trener i månedene november og desember. Kiloene holder seg fast.

Tanken slår meg, jeg løper mest fra mine problemer!

Hvor mange kalorier forbrennes ved å løpe fra sine juleproblemer??

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...