24. julenøtt 2017

Endelig var dagen kommet. Ønsker dere alle en riktig god jul, og takk for innsatsen dere har lagt i årets julenøtter! Her kommer årets siste utfordring...

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Det er tydeligvis mange måter å forbrenne kalorier på, spesielt nå i juletiden. Enkelte ville muligens hatt stor nytte av flere av disse tipsene, ikke utenkelig nøttegeneralen heller.

Det begynner ganske smidig med å definere hva problemet faktisk er og med å avslutte med det faktum at ingen kalorier bør brukes på juleproblemer. Spredo er den rake motsetning som mener at det er svært mange kalorier som ville blitt brent dersom alle problemene hadde blitt forsert.

Piratentim drar en kjent frase om noe karma greier før Tom kristiansen virkelig tar det på kornet. Her er det best å se hva en ønsker seg! Vi ønsker Øystein lykke til med hans prosjekt Crossfit, her aner vi såre biseps. Du er hjertelig velkommen på en av de mange løpeturene til nøttegeneralen.

Visdomsord fra Bakklandia er det umulig å ikke ta til seg; det som ikke dreper en gjør deg sterkere, før Natusen gir meg flashback til Per Inge Torkelsen og hans berettelser om juletrelysene!

Jod-R mener det ikke skal løpes i julen, noe som i og for seg er et godt HMS tiltak, før Azathoth kommer med et faktum som får enhver til å blekne. Seriøst, 4.2 ganger? Her skal det løpes, er du med Øystein? Ekstra bonuspoeng får du for den gromme melodien i slutten der. Makan til talent.

Med fare for å ikke bli ferdig før julen ringer inn – dere nøtteknekkere har en enorm skriveglede, og mange av bidragene får ønskelisten til nissen til å blekne. Både Lars, czerikcum, all2sleepy, Tom Kristiansen, Cordante, Kristin og Kepler kommer med flotte og sterke bidrag som før nøttegeneralen til å svi av sin daglige dose med tildelt ITpro- tid. Det er en sann fryd og ære å se alle de herlige bidrag som er kommet inn gjennom årets julekalender, og med litt flaks, så sees vi igjen også i 2018.

Så var det dette med vinner da. Den heldige utkårede ble Olav Tvedt med sitt eminente svar – muligens nøttegeneralen må prøve å være nisse bare en gang for året?

Dessverre langt fære enn det du intar når du trøste spiser marsipan, julekaker og annen julesnacks mellom feite ribber, glinsende bacon infisert fisk eller grandiosa med ekstra ost. Et alternativ er selvsagt å ta på seg en rød nese, gevir og hive seg på ‘slede trening’. Slede trening er den nye hippe trenings metoden for noen spesielt utvalgte, det spesielle med denne metoden er at man forbrenner så mye kalorier at man bare trenger en økt i året.

Dagens premie

Canon Pixma TS8050 med fotopapir

Bring dine juleminner til virkelighet med denne Canon Pixma TS8050 som sammen med printer blir levert med fotopapir i et utvalg av størrelser og typer, blant annet Canon LU-101 Luster og Canon PP-201 Glossy II

Denne brukervennlige multifunksjonsprinteren legeres med en berøringsskjerm for enkel navigering og kontroll.

Dagens julenøtt – 24. desember 2017

Besteforeldre, foreldre, søsken, venner, kollegaer og kjærester. Vi har alle noen å være takknemlig for, enn hvor mørkt livet er gjennom året.

Sett bort fra de nære og kjære i familien er det en lite bevart hemmelighet at både Frank, Håvard, Willy, Olav og Martin er fem nøkkelpersoner som faglig og kollegialt har betydd – og fremdeles betyr svært meget for mitt liv. Tilsvarende er nøttegeneralen utrolig priveligert med gode venner som fyller kalenderen med gode minner, blant annet min redaktør Martin som ble med til Miami for en tid tilbake.

Uten å nedgradere noen av mine venner ved å ikke nevne dem ved navn – vit at dere er alle høyest verdsatt i mitt liv. Dere, sammen med hun ene som rømte til Kvamskogen denne julen, hun som får hjertet til å banke litt ekstra.

 Skriv en julehilsen, julevits eller juleønske. Vinneren: Vi gratulerer Spredo, som over mange dager har ruget frem denne herligheten av en julenøtt

Julehilsen til alle nøtteknekkerne der ute.

Høyt nivå på knekken i år.

Juleønske: Noe i retning av ‘skulle ønske jeg ikke hadde ekskludert meg selv fra å vinne batteriladeren’. Dette blir første jul uten premie fra itpro.no.
Muligens velfortjent:)

  • Spredo

Takk for i år!

ITpros store Julenøtteknekkekonkurranse er over for denne gang. Tusen takk for alle dere som har deltatt, både passivt og aktivt. Dere beriker vår hverdag!

Fra alle oss i ITpro-redaksjonen, ha en riktig god, kjærlig og fredfylt jul – og et godt nytt år!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...