Unngå kildelinker i OneNote

Unngå kildelinker i OneNote

Når du limer inn tekst fra et nettsted inn i OneNote-arbeidsboken din, er det ikke bare teksten som følger med, men også en link tilbake til nettstedet.

Det er heldigvis ganske enkelt å deaktivere funksjonen som gjør at kildelinker følger med når du limer tekst inn i OneNote.

Det er dog viktig å merke seg at dette kun er mulig å deaktivere i OneNote 2016 – og ikke den såkalte desktop-versjonen som kun heter OneNote.

UWP-versjonen av OneNote har ikke så mange funksjoner, og du kan ikke deaktivere kildelinker. Denne versjonen kommer med Windows 10, mens OneNote 2016 følger med i Microsoft Office-pakken. Om du har Office-pakken installert, har du sannsynligvis begge programmene installert.

Det følger automatisk med en link tilbake til artikkelen når man limer inn i OneNote.

Slik deaktiverer du kildelinker i OneNote 2016

Åpne OneNote 2016 og klikk på Fil-knappen øverst til venstre i vinduet.

Gå til Options/Alternativer

Klikk deretter på Avansert i venstre sidebar. Under Redigering fjerner du avkrysningen ved “Ta med kobling til kilde når du limer inn fra weben”. Klikk OK for å lagre.

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...