Unngå kildelinker i OneNote

Unngå kildelinker i OneNote

Når du limer inn tekst fra et nettsted inn i OneNote-arbeidsboken din, er det ikke bare teksten som følger med, men også en link tilbake til nettstedet.

Det er heldigvis ganske enkelt å deaktivere funksjonen som gjør at kildelinker følger med når du limer tekst inn i OneNote.

Det er dog viktig å merke seg at dette kun er mulig å deaktivere i OneNote 2016 – og ikke den såkalte desktop-versjonen som kun heter OneNote.

UWP-versjonen av OneNote har ikke så mange funksjoner, og du kan ikke deaktivere kildelinker. Denne versjonen kommer med Windows 10, mens OneNote 2016 følger med i Microsoft Office-pakken. Om du har Office-pakken installert, har du sannsynligvis begge programmene installert.

Det følger automatisk med en link tilbake til artikkelen når man limer inn i OneNote.

Slik deaktiverer du kildelinker i OneNote 2016

Åpne OneNote 2016 og klikk på Fil-knappen øverst til venstre i vinduet.

Gå til Options/Alternativer

Klikk deretter på Avansert i venstre sidebar. Under Redigering fjerner du avkrysningen ved “Ta med kobling til kilde når du limer inn fra weben”. Klikk OK for å lagre.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...