Print flere sider til en fane i OneNote

Print flere sider til en fane i OneNote

En av de mange flotte funksjonene i OneNote er muligheten for å sette inn utskrift av dokumenter og presentasjoner. Slik setter du dem inn på en eller flere undersider

En av de mange og nyttige funksjonene i OneNote er muligheten for å legge til utskrifter i OneNote. Enten dette er for å samle informasjon, gjøre den søkbar eller legge til egne notater.

Det som dog hender fra tid til annen er at lengre dokumenter blir lagt til med en side per fane fremfor flettet inn i en og samme fane. Heldigvis er dette noe som kan løses relativt enkelt i OneNote.

Slik printer du til en side

Trykk på Fil (file) -> innstillinger (options)

Inne i menyen for OneNote, velg så Avansert, og ta bort valget for å sette inn lange utskrifter på flere sider. Trykk deretter OK.

Utskrifter vil nå bli samlet på en og samme arkfane. Det kan hende at du må starte OneNote eller datamaskinen på nytt for at endringene skal fungere.

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?