ITpro gjenopprettet fra backup etter serverfeil

ITpro gjenopprettet fra backup etter serverfeil

Nettstedet var i en lengre periode utilgjengelig, og har blitt gjenopprettet fra backup.

Som mange av våre trofaste lesere, brukere og partnere har fått med seg, hadde ITpro WEB et lengre driftsavbrudd i desember.

Feilen oppstod som følge av en vedlikeholds- og oppgraderings-oppgave av programvare på webserver som feilet. Flere forsøk på reparasjon ble gjort, uten hell.

Tjenesteleverandør ble kontaktet og det ble avtalt dato for gjenoppretting fra backup. Dette arbeidet tok dessverre ut i tid, og var årsaken til den lange nedetiden. ITpros nettsider var tilbake fredag 4. januar.

Til dere som leser, partnere og sponsorer – vi ønsker dere alle å rette en stor takk for tilliten og tålmodigheten.

Vi beklager ulempene dette har medført, og vil gjøre vårt ytterste for at det ikke skal skje igjen. Redaksjonen arbeider med å utarbeide en ny driftsplattform for å sikre fremtidig drift og stabilitet.

 

Med vennlig hilsen

Redaksjonen, ved Alexander og Martin Aleksander

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...