Hvordan aktivere Dark Mode i Messenger

Hvordan aktivere Dark Mode i Messenger

Facebook Messenger har et eget nattmodus, eller Dark Mode, som kan aktiveres med en hemmelig funksjon. Vi forteller deg hvordan!

Normalt sett er det gjerne en lett tilgjengelig innstilling som bytter mellom ordinær og mørk visning i ulike applikasjoner.

Nylig har meldingsapplikasjonen Facebook Messenger fått sin egen Dark Mode, men for å aktivere den, må du kunne et hemmelig triks.

Slik aktiverer du Dark Mode i Messenger

Trikset gjelder for Facebook Messenger på både iOS- og Android-plattformen. Dark Mode er en ny funksjon, så du må passe på at du benytter nyeste versjon av Messenger. Appen blir oppdatert ca annenhver uke.

Åpne Facebook Messenger fra din mobiltelefon, og velg en meldingtråd. Det er mulig å sende melding til deg selv, noe som fungerer utmerket for å gjennomføre dette trikset.

I meldingstråden, klikk på smilefjes-ikonet i skrivefeltet, og velg deretter «Emoji»-fliken. Se deretter etter etter halvmåne-symbolet. Denne finner du i dyr- og naturkategorien. Du må sende symbolet for å aktivere Dark Mode. 

Etter at du har sendt halvmånen, vil det oppstå en animasjon hvor en rekke halvmåner regner nedover skjermen. Når animasjonen er ferdig, vil det dukke opp en banner øverst på skjermen, hvor det står at du har funnet Dark Mode, og med en knapp til innstillingene hvor du kan aktivere modusen.

Klikk på knappen for å gå til innstillingene, og skru deretter på Dark Mode.

Slik deaktiverer du Dark Mode

For å deaktivere den mørke modusen igjen, klikk på profilbildet ditt øverst til venstre i Messenger-appen, og gå til innstillingene. Du vil da se Dark Mode-velgeren, og du kan da enkelt bytte tilbake til normalt modus.

Dark Mode-trikset er tilgjengelig for alle brukere, så lenge de bruker nyeste versjon av Messenger-appen. Sannsynligvis vil funksjonen bli allment tilgjengelig etterhvert, uten at du må kunne dette hemmelige trikset.

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...