VMware inviterer partnere, kunder og andre gjester til VMworld i Barcelona.

Dag 1 - Nøkkeltone

VMworld 2019 – Keynote

VMware har invitert til sin årlige konferanse VMworld i Barcelona og på plass for å sette tonen for konferansen var selveste Pat Gelsinger, CEO i VMware sammen med utvalgte gjester.

For ITPro.no stilte Terje Nilima Monsen, en IT-tekniker med ti års erfaring med drift og vedlikehold ute i sitt første journalistoppdrag.

Make your mark

Mottoet får årets konferanse er “Make your mark”, eller sett dine spor. Hvordan vi som IT-profesjonelle kan være med på å velge retninge i fremtidens IT-verden. VMware mener at veldig mange nå står ved et veiskille, og mange har allerede valgt en vei, mens mange ennå sitter på gjerdet. Det er en fremtid preget av mikrotjenester som kjøres igjennom Kubernetes.  En fremtid der skyen blir en større del av hverdagen, en fremtid hvor sikkerhet flyttes mer inn i plattformene, en fremtid hvor VMware vil kunne hjelpe med å styre din infrastruktur, nesten uansett hvordan denne infrastrukturen ser ut.

Et mangfoldig miljø

Gelsinger går igjennom VMware sine portefølje av verktøy. Han prater om Tanzu Mission Control, et styrings og administrasjonsverktøy for Kubernetes-miljø, CloudHealth som kan hjelpe med å overvåke og drifte flerskymiljøer. Joe Beda kommer til og forteller om Kubernetes, Bitnami, Pivotal, Spring og Project Galleon, og hvordan dette danner et rammeverk for fremtiden og moderne applikasjoner og nå kan Kubernetes kjøres direkte i vSphere uten noen andre mellomlag.

Vi får høre om hvordan IT-sikkerhet i dag har veldig mange utfordringer og hvordan CarbonBlack og NSX kan hjelpe bedrifter å sikre sine miljø og styre dette fra kjente verktøy. Vi får også se VMware sin visjon av hvordan Workspace ONE vil hjelpe bedrifter å sørge for at ansatte er klare til å jobbe fra dag 1 ved å orkestrere og forbedre samhandlingen mellom applikasjoner med overtruffne verktøy og kunstig intelligens. Innimellom slagene kommer Sanjay Poonen kommer på scenen med gjester og utforsker deres suksesshistorier.

En overveldende introduksjon

Resultatet for denne IT-teknikeren var et inntrykk av at situasjone i dag er kaotisk, og VMware er veien for å få system i sakene. Men det var også mange spørsmål som hang igjen. Hvordan kan jeg bruke dette i min dagjobb? Hvilke deler av denne kaken skal jeg forsyne meg av, og hva er best for andre. Forhåpentligvis vil de neste dagene hjelpe meg å få svar på dette, og presentasjonen hadde gitt meg lyst til å finne ut mer!

Update: VMware har publisert video fra presentasjonen på YouTube slik at du kan se den i sin helhet!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...