VMware og Microsoft utvider sitt samarbeid

VMware og Microsoft utvider sitt samarbeid

VMware og Microsoft inngår nye partneravtaler for å levere bedre tjenester for sine kunder.

  • VMware introduserer Workspace ONE for Microsoft Endpoint Manager – Bedre administrasjon for Windows 10
  • Nye samarbeidsområder inkluderer Micorsoft SQL Server 2019 på VMware vSphere, Microsoft Azure Datatjenester på VMware cloud-infrastruktur og forlenge Azure til Edge-enheter ved hjelp av VMware SD-WAN fra VeloCloud

Barcelona, 5. November 2019 – På VMworld 2019 Europa annonserte VMware sitt utvidede samarbeid med Microsoft. Dette sammarbeidet bygger videre på samarbeidet som Dell Technologies publiserte tidligere i år.

VMware Wokspace ONE for Microsoft Endpont Manager gir bedre administrasjon for Windows 10

Det nye samarbeidet vil fokusere på å utvikle en ny kombinert løsning for VMware Workspace ONE for Microsoft Endpoint Manager. Denne løsningen vil kunne hjelpe bedrifter å administrere Windows 10 på en mer moderne måte.

Denne løsningen vil la kunder dra forder fra Workspace ONE sin plattform med moderne styring for Windows-installasjoner samt verktøy for å gi innsikt i skymiljø og annen nyttig data i Microsoft Endpoint Manager. Løsningen vil kunne administrere flere plattformer, levere en felles tjenestekatalog, gi intelligent analyse og automasjon, støtte flere skytjenester i et “zero-trust”-rammeverk.

Første fase av integrasjonen ventes klar i midten av 2020 og vil fokusere på å maksimere brukeropplevelsen med Workspace ONE for Microsoft Endpoint Manager. Det er særlig fokus på prosesser knyttet til “onboarding” av nye ansatte, og selvbetjent tilgang til apper og tjenester. Dette vil etter planen være VMware sin anbefalte løsning til kunder som kjører Workspace ONE for Microsoft Endpoint Manager.

Videre så vil VMware kunne gi tilgang til Office365-applikasjoner ved hjelp av Workspace ONE og integrere Microsoft Endpoint Manager og Active Directory inn i BYO (Ta med din egen) – scenarier. Målet er å kunne demonstrere teknologien i Q3 2020 hvor VMware utvider egenskapene til Microsoft sitt virtuelle skrivebordsmiljø.

Microsoft støtter VMware-prosesser og HCX i Azure

“Azure VMware Solutions” er en løsning fra Microsoft som gjør at VMware-prosesser kan kjøres direkte i Azure uten noe mellomlag. Dette gjør at kunder som allerede kjører VMware-prosesser kan utvide eller migrere til Azure sky-miljø uten å måtte gjenutvikle noen av applikasjonene. At prosessene kan kjøres uten mellomlag vil også kunne bevare eller øke ytelsen.

Azure VMware Solutions vil også støttes av VMware HCX, noe som lar kunder migrere sømløst inn i Azure VMware Solutions med lite eller ingen nedetid.

SQL Server 2019 på VMware vSphere og Azure Data Services på VMware Cloud Infrastructure

Et annet område Microsoft og VMware vil samarbeide på er SQL Server 2019 på VMware vSphere. Dette gi kunder enklere tilgang til SQL Server 2019 i applikasjoner. Det vil kunne forenkle IT-drift ved at de kan publisere standardiserte SQL Server 2019-installasjoner i hybridmiljøer (blanding av on-prem og i skyen). Integrasjonen med VMware vSphere-teknologi som vMotion og Storage vMotion vil hjelpe å holde tjenestene tilgjengelige og gjenopprette dem i tilfelle de skulle gå i stykker. VMware sitt Project Pacific, som nå er i beta, vil forene Kubernetes-kontainere og viruelle maskiner, noe som kan forenkle tilgangen til mikrotjenester for utviklere.

Les hele pressemeldingen her (engelsk).

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...