1. julenøtt 2019

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Endelig er desember her og første luke i vår tradisjonelle adventskalender er klar.

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Hvordan knekke nøttene?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, legger du inn en kommentar til dagens julenøtt i Facebook-innlegget som er tilknyttet denne artikkelen. Du må skrive et velvalgt svar på spørsmålet vi stiller.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Oppskrift på hvordan knekke julenøtter på ITpro:
* 1 stk. Kreativt Sinn
* En god porsjon innsats og engasjement
* En ekstra stor skje humor
* Et hint av ironi
* En ukjent mengde av kjærlighet
* En boks Voksende Julestemning.
* 1 stk. Element X (Evnen til å skille seg ut)

Piratentim, julenøttene i 2015

For humorens skyld, kan vi ta med en enkel oppskrift på hvordan nøttene kan knekkes, skrevet av vår alles kjære Piratentim i 2015-utgaven av julenøttene. Den kan du se til høyre.

Redaksjonen plukker ut det beste svaret samme kveld som julenøtten legges ut. Det er derfor et godt tips å legge inn ditt svar før det blir alt for sent på kveld.

Vinnersvaret kåres av redaksjonen, og vinneren vil bli kontaktet via Messenger på Facebook.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Dagens premie

Sonos One – smarthøytaler for musikkelskere

Designet for å passe inn i ethvert hjem. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Les også vår test av Sonos One.

Dagens julenøtt – 1. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget for å delta i konkurransen!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...