1. julenøtt 2019

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Endelig er desember her og første luke i vår tradisjonelle adventskalender er klar.

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Hvordan knekke nøttene?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, legger du inn en kommentar til dagens julenøtt i Facebook-innlegget som er tilknyttet denne artikkelen. Du må skrive et velvalgt svar på spørsmålet vi stiller.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Oppskrift på hvordan knekke julenøtter på ITpro:
* 1 stk. Kreativt Sinn
* En god porsjon innsats og engasjement
* En ekstra stor skje humor
* Et hint av ironi
* En ukjent mengde av kjærlighet
* En boks Voksende Julestemning.
* 1 stk. Element X (Evnen til å skille seg ut)

Piratentim, julenøttene i 2015

For humorens skyld, kan vi ta med en enkel oppskrift på hvordan nøttene kan knekkes, skrevet av vår alles kjære Piratentim i 2015-utgaven av julenøttene. Den kan du se til høyre.

Redaksjonen plukker ut det beste svaret samme kveld som julenøtten legges ut. Det er derfor et godt tips å legge inn ditt svar før det blir alt for sent på kveld.

Vinnersvaret kåres av redaksjonen, og vinneren vil bli kontaktet via Messenger på Facebook.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Dagens premie

Sonos One – smarthøytaler for musikkelskere

Designet for å passe inn i ethvert hjem. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Les også vår test av Sonos One.

Dagens julenøtt – 1. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget for å delta i konkurransen!

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.