3. julenøtt 2019

Die Hard, Love Actually, Elf eller Grinchen. Prinsesse søker prins!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

At mye går på lykke og fromme, er det lite tvil om når jeg leser over gårsdagens svar. Slik som Monica som hopper i det, gir full gass og ligger over i svingen. Kristin kommer med visdomsordet «Skynde seg sakte», noe jeg tror mange av oss kan gjøre litt oftere.

Gjennomgående for mange av svarene er også å ha god tid og planlegge godt.

Erik foreslår å montere både blålys og sirene på bilen for å komme fort frem. Ikke dumt. Om detaljplanlegging og tilrettelegging ala Egon Olsen er den beste løsningen, slik Monica V. foreslår kan nok diskuteres. Ihvertfall i motsetning til det Øystein S. skriver om å ikke stress og å ta ting som det kommer.

Å utstyre avkommet med ATV høres helt fantastisk ut. Da kommer ungdommen seg frem uavhengig av mor eller andre.

Lars K. var en stund på blokka til å stikke av med dagens knekk, men det var før vi kom til Runar F. sitt svar. Her går vi både via offentlige etater, ansvarsforsyvning, politiske utvalg og potensielt interne, familiære konflikter.

Juletraffiken hjemme hos funger litt som Vy, der
Jernbanedirektoratet har det overordnede ansvaret for jernbanetilbudet. De bestiller togkapasitet hos Norske tog AS som igjen kjøper lokomotiv og vogner av togprodusenter. Togavganger bestiller Jernbanedirektoratet i dag hos Vy som deretter bestiller avgangstider hos Bane Nor og leier tog av Norske tog. Hos oss har FAR AS i huset det overordnede ansvaret for julemat, han bestiller tilbehør tilberedings assistanse hos SØNN AS. SØNN AS leier litt hjelp av MOR AS, som også har tar av julevasken med god hjelpe av innkjøpt dyson stuvesuger og noen mopper. Når gjelder pynting tre og resten av huset er et felles prosjekt for alle selskapene.

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Handy Wing Pro Wireless – Trådløs lader til mobiltelefon i bil

Plasser telefonen i holderen, og den vil justere seg automatisk etter din telefon!

Handy Wing Pro Wireless er en trådløs lader til bruk i bilen. Takket være to sensorer lader den telefonen raskt og effektivt. Laderen plasseres i lufteventilen i bilen og kan brukes med alle mobiler som er kompatible med trådløs lading (dette gjelder de fleste nyere smarttelefoner). Holderen justerer seg etter størrelsen på telefonen, slik at det er enkelt å sette inn eller ta ut telefonen fra laderen.

Dagens julenøtt – 3. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...