4. julenøtt 2019

Det er mørkt om morran og mørkt om kvelden. Men jeg er sikker på at med deres hjelp skal vi komme oss gjennom dette sammen!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Mange gikk på limpinnen og trodde at de fire forslagene vi ga i gårsdagens nøtt var løsningen. Grinchen gikk igjen som svaralternativ. Til dere må jeg bare si; beklager. ITpros julenøtteknekkekonkurransen fungerer ikke slik. Her må hjernebarken inn å jobbe, for her kommer ingen løsninger gratis!

Tom K. har derimot foreslått neste års filmsuksess, hvor Greta Thunberg er i trøbbel. Spørsmålet er vel om Bruce klarer å redde henne…

Geir J. har en av nøttenes beste svar, og hevder seg i teten, med en god, gammel klassiker. Kunne dog ikke unngå å legge merke til at Annemarte selv ganske så diskret nominerte sin favoritt, som dermed ble Raymond I:

Jul i flåklypa vel, Annemarte klarte ikke og motstå sjarmen til selveste Ludvik prinsen som er et B-menneske med utpreget høysnue og tydelig angst for gjennomgripende forandringer, så tror nokk Annemarte må jobbe litt med Ludvik når det kommer til de store forandringene som nå oppstår i kjærligheten. Kan jo se for meg at han tenker at “det er fali det”. Ønsker dem begge løkke te i livet 😀 

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Creative Outlier Gold – trådløse øreplugger

Outlier er laget av slitesterke og lette materialer som er ideelle til langvarig bruk. Den er utstyrt med myke proteinøreputer i kunstlær og gir en følelse av at de nesten ikke er der. On-ear-designet tilbyr god komfort og bærbarhet for mange timer med lytting, og gir også mulighet til å være oppmerksom på omgivelsene mens du er på farten.

Creative Outlier Gold gjør det mulig å feste et par akustikkringer rundt hver av ørepluggene for å tilpasse din stil.

Dagens julenøtt – 4. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...