5. julenøtt 2019

Det hele startet som mange historier gjør, en gjeng samles hjemme hos nøttegeneralen. Litt utpå kveldingen kommer det et tema som opptar mange; finansiering av livsopphold.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Mange foreslår selvfølgelig både stearinlys, julelys og fyr i peisen. Elisabeth M. går tilogmed så langt som å fyre opp hele juletreet allerede nå!

Tipset til Janice S. er notert, og ikke minst det Henning M. skriver; Se alltid lyst på livet, da blir det ikke så mørkt! Det tar vi absolutt med oss videre!

Vi takker for invitasjonen til Runar F., og dukker plutselig opp på Tjuvholmen til bålbrenning og karsk. Geir J. sin prioriterte liste over punkter som hjelper mot mørketiden er svært god. Dog, punkt nummer én er litt ute av vår kontroll.

Jeg har sendt tipset til Thomas H. direkte til HR-avdelingen i Nøtteknekkedepartementet. Så dersom det ikke blir noen julenøtter neste år, så betyr det at hele Nøtteknekkeredaksjonen har reist til verdensrommet.

Spørringen til Eirik N. blir tatovert opp etter armen i løpet av dagen, men i dagens nøtt blir det Lars K. som stikker av med seieren!

 Dere vet de der lyktene syklister har? De på 10 millioner lumen som brenner hornhinnene ut av baksiden av skallen på oss fotgjengere? Ok, de er for pingler. Et lite oppsett med et aggregat som ville gitt en gjennomsnitlig 17-årig russebusseier angst, festet til en trekksele man får kjøpt på en hvilken som helst dyrebutikk og strobene fra et nedlagt diskotek fra 90-tallet (man må fikse litt på fasene slik at de blinker ute av takt – ellers vil det flimre i stedet for å bli permanent lys) montert som hodelykt (geviret fra en elg som ble kjørt ihjel på grunn av mørke og lite sikt gjør susen som hodestativ) og man har alltid lys der man er. Et lite bonus er at alle vil være sammen med deg og stå så nært som mulig – for alt innen en kilometer vil brenne opp på grunn av varmen, så de må stå utenfor lyskjeglen. Dette er av typen enkle “life hacks” man kjapt setter sammen og som VIRKELIG gjør livet litt lettere og lysere nå i mørketiden (y)

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Doro 7031 mobiltelefon – klapptelefon med integrert trygghetsalarm

Doro 7031 er en brettbar, pålitelig mobiltelefon som er skreddersydd for eldre brukere. Du har tilgang til alle nødvendige funksjoner, men slipper å forholde deg til overflødige funksjoner som du aldri bruker. Du kan ringe, sende meldinger, ta bilder, surfe på nettet og sende e-post. Mobilen har en fargeskjerm på 2,8″ på innsiden, hvor du kan lese meldinger, se bilder og bla igjennom kontakter.

Alle nødvendige funksjoner

Doro 7031 er den perfekte mobilen for deg som er ute etter en brukervennlig, brettbar mobiltelefon, uten unødige funksjoner og knapper. Det brettbare designet gjør at du enkelt kan oppbevare mobilen i lomma, og slipper all bekymring om at du ringer noen ved et uhell.

Om du ikke trenger den selv, er det kanskje den perfekte gave til bestemor eller -far?

Dagens julenøtt – 5. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...