8. julenøtt 2019

Your wish is my command!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Vi er allerede blitt avslørt av Lars K., som skjønte at svært kort nøtt + alkomåler i premie betyr julebordsesong. Hvor ble det av Alexander egentlig? Ryktene sier at han stakk av til en karibisk øy.

Thomas H. har kanskje rett i at Nøttegeneralen er allmektig. Men allvitende? Gjennom alle disse årene med vanskelige nøtter til dere nøtteknekkere, er det nesten så vi står igjen med dobbelt så mange spørsmål som svar. Listen over nøtter blir bare lenger og lenger for hver dag som går.

Geir J. prøver seg på en liten frekkas, og forskutterer allerede en slags seier, men her må foten settes ned. Så svaret er nei!

Oppgaven i dag var å stille et spørsmål som om du skulle vært nøtteknekker for én dag. Høyst usannsynlig, med andre ord. Men med mengder av julebrus innabords, falt vi ned i det nostalgiske smiskehjørnet til Raymond I., som dermed knakk dagens nøtt!

Tenkte kjøre samme spm. som ItPro’s aller første julenøtt var, men er usikker på om jeg har funnet riktig. Finner ikke noe eldre enn 2003, om dette er riktig eller ikke vet jeg ikke, la meg få vite 😉 uansett ville jeg ha kjørt en “tribute” nøtt på min dag som Nøttegeneral:

Hvem er kulest av Jens Petrus og Tøffe Tøflus?

Og vi er selvfølgelig ikke snauere enn å gjenbruke dette gode spørsmålet, og i resirkuleringens ånd.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

LIFX Candle Color E14 – Smartlyspære
Gjør dagen din lysere med lyspæren LIFX Candle Colour LED. Den kan skilte med 16 millioner farger, et bredt spekter med kalde og varme hvite nyanser og polykromiteknologi. Lyspæren har en E14-sokkel.

  • Justerbar LED-lyspære
  • Trådløs styring
  • Polykromiteknologi

Dagens julenøtt – 8. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...