8. julenøtt 2019

Your wish is my command!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Vi er allerede blitt avslørt av Lars K., som skjønte at svært kort nøtt + alkomåler i premie betyr julebordsesong. Hvor ble det av Alexander egentlig? Ryktene sier at han stakk av til en karibisk øy.

Thomas H. har kanskje rett i at Nøttegeneralen er allmektig. Men allvitende? Gjennom alle disse årene med vanskelige nøtter til dere nøtteknekkere, er det nesten så vi står igjen med dobbelt så mange spørsmål som svar. Listen over nøtter blir bare lenger og lenger for hver dag som går.

Geir J. prøver seg på en liten frekkas, og forskutterer allerede en slags seier, men her må foten settes ned. Så svaret er nei!

Oppgaven i dag var å stille et spørsmål som om du skulle vært nøtteknekker for én dag. Høyst usannsynlig, med andre ord. Men med mengder av julebrus innabords, falt vi ned i det nostalgiske smiskehjørnet til Raymond I., som dermed knakk dagens nøtt!

Tenkte kjøre samme spm. som ItPro’s aller første julenøtt var, men er usikker på om jeg har funnet riktig. Finner ikke noe eldre enn 2003, om dette er riktig eller ikke vet jeg ikke, la meg få vite 😉 uansett ville jeg ha kjørt en «tribute» nøtt på min dag som Nøttegeneral:

Hvem er kulest av Jens Petrus og Tøffe Tøflus?

Og vi er selvfølgelig ikke snauere enn å gjenbruke dette gode spørsmålet, og i resirkuleringens ånd.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

LIFX Candle Color E14 – Smartlyspære
Gjør dagen din lysere med lyspæren LIFX Candle Colour LED. Den kan skilte med 16 millioner farger, et bredt spekter med kalde og varme hvite nyanser og polykromiteknologi. Lyspæren har en E14-sokkel.

  • Justerbar LED-lyspære
  • Trådløs styring
  • Polykromiteknologi

Dagens julenøtt – 8. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...