9. julenøtt 2019

Så var det disse (u)vanene da... Festrøyking på julebord? Pepperkakespising? Nøtteknekking?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Utvilsomt, Janne F.! Nøtteredaksjonens sammenkomster er episke, uansett om de finner sted i desember, februar eller august. Selv den minste julebrus-skål over Skype setter redaksjonen stor pris på.

Om vi skulle tatt opptelling blant dagens svar, er det liten tvil om at Tøffe Tøflus er den tøffeste tøffelen. Heldigvis er ikke dette en kvantums-konkurranse.

Selvfølgelig husker vi tidsmaskinen din, Thomas. Ikke glem at du har lovet oss en reise med den. Og vi blir gjerne med deg hjem, om ikke annet!

Som vi husker fra tidligere år har jeg, piratentim bygget en tidsmaskin. Og hvis du hadde visst som meg om Jens Petrus ungkarsår. Så hadde det ikke vært noen tvil om hvem som var kulest.Jeg skal gi dere en liten setning Jens Petrus brukte med stor suksess:

«Vil du bli med hjem å hilse på Tøffe Tøflus?»

 

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Yeti Nano fra Blue Microphones

Få krystallklare opptak med mikrofonen Blue Yeto Nano. Enten du er en YouTuber-spire, musiker eller bare ønsker å videochatte med god lyd, så leverer mikrofonen klokkeklar kvalitet og allsidighet på bærbart vis.

Les gjerne vår produkttest av Yeti Nano her.

Dagens julenøtt – 9. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...