10. julenøtt 2019

Det er i dag nøyaktig to uker igjen til jul. Mor i huset har vel alt funnet frem nissesamlingen og far kakeboksen. Huset lukter vel av allskens kjente juledufter og gløggen har vel for lengst kommet på platen. Hva er vel en jul uten gløgg?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Mat og drikke er tydeligvis to av de verste vanene å venne seg av i juletiden. Enten det er småspising, pepperkaker, ribbe, pinnekjøtt eller julebrus.

Det er nok mange bukse- og skjorteknapper som ryker nå i julen.

Marie T.S. har mange julemenn som hun ikke klarer å bli kvitt fort nok. Vel, både julemannen Alexander på Vestlandet og Kakemannen Martin på Østlandet står til tjeneste!

Keep your friends close, and enemies closer, Janne F. Viktig å holde kostholdet stabilt høyt hele året.

Haha, Mette K. K, om du fremdeles tviholder på påskemarsipanen er du god! Jula varer helt til påske sier de, men tydeligvis så varer påsken helt til jul også!

Dagens vinner blir noe mange kanskje kan relatere seg til, for det blir bare kortere og kortere tid mellom disse to høytidene, nemlig jul og påske. Gratulerer til Frode L., som enkelt og greit skriver:

overgangen fra julemarsipan til påskemarsipan er verst

 

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Saphe Drive trafikkalarm fra TT-Micro

En trafikkvarsler som viser hastigheten din og sier fra om fotobokser og trafikkulykker. Enheten har en stor skjerm og gjør det mulig for bilførere å registrere fotobokser med et enkelt tastetrykk, for slik å hjelpe andre bilister å unngå fartsfeller.

Flere funksjoner som vil bidra til å øke trafikksikkerheten ytterligere vil bli introdusert fortløpende. Forgjengeren til Saphe Drive, Saphe One har allerede vært solgt i Norge med stor suksess.

Dagens julenøtt – 10. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...