10. julenøtt 2019

Det er i dag nøyaktig to uker igjen til jul. Mor i huset har vel alt funnet frem nissesamlingen og far kakeboksen. Huset lukter vel av allskens kjente juledufter og gløggen har vel for lengst kommet på platen. Hva er vel en jul uten gløgg?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Mat og drikke er tydeligvis to av de verste vanene å venne seg av i juletiden. Enten det er småspising, pepperkaker, ribbe, pinnekjøtt eller julebrus.

Det er nok mange bukse- og skjorteknapper som ryker nå i julen.

Marie T.S. har mange julemenn som hun ikke klarer å bli kvitt fort nok. Vel, både julemannen Alexander på Vestlandet og Kakemannen Martin på Østlandet står til tjeneste!

Keep your friends close, and enemies closer, Janne F. Viktig å holde kostholdet stabilt høyt hele året.

Haha, Mette K. K, om du fremdeles tviholder på påskemarsipanen er du god! Jula varer helt til påske sier de, men tydeligvis så varer påsken helt til jul også!

Dagens vinner blir noe mange kanskje kan relatere seg til, for det blir bare kortere og kortere tid mellom disse to høytidene, nemlig jul og påske. Gratulerer til Frode L., som enkelt og greit skriver:

overgangen fra julemarsipan til påskemarsipan er verst

 

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Saphe Drive trafikkalarm fra TT-Micro

En trafikkvarsler som viser hastigheten din og sier fra om fotobokser og trafikkulykker. Enheten har en stor skjerm og gjør det mulig for bilførere å registrere fotobokser med et enkelt tastetrykk, for slik å hjelpe andre bilister å unngå fartsfeller.

Flere funksjoner som vil bidra til å øke trafikksikkerheten ytterligere vil bli introdusert fortløpende. Forgjengeren til Saphe Drive, Saphe One har allerede vært solgt i Norge med stor suksess.

Dagens julenøtt – 10. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...