11. julenøtt 2019

Vi tar en liten tur ned "memory lane" - hva husker du best?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Nyttårsraketter og en kopp kaffe er en gjenganger blant svarene i dag. Og undertegnede er ikke fremmed for en kopp kaffe. Når som helst, hvor som helst!

Blant dagens nøtteknekkere, står jeg mellom chilipepperkakene til Lars K – eller sannheten til Janice S. For når Alex ringte meg tidligere i høst, og fortalte at han stikker på cruise i desember – tok det litt tid før det gikk opp for meg hvilke konsekvenser det fikk for meg. Jeg snakker om Julenøttene ja. Faen!

Snill som Alexander dog er, gjør han det relativt enkelt for meg – og rett skal være rett; det er vel på tide at jeg gjør et arbeidsslag også, og ikke bare sover hele året.

Så jeg tar meg en av Lars’ Chilipepperkake jeg!

Martin sover i timen fordi det er alt for lite chili i pepperkakene. Chilipepperkaker <3

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Plantronics BackBeat Fit 2100

Ta treningsøkten til et nytt nivå med Plantronics BackBeat Fit 2100 in-ear hodetelefoner, som er svette- og vannbestandige, og designet for å holde tritt med deg på enhver utfordring, på en trygg og behagelig måte. Hodetelefonene har et innebygget oppladbart batteri som gir syv timers spilletid før du må tenke på å lade dem. I tillegg får du en times musikk på kun 15 minutter med hurtigopplading.

Hodetelefonene passer perfekt for trening på treningssenter, men også for trening utendørs, både dag og natt. Øreproppene er formet slik at du kan høre omgivelsene dine, samtidig som de også leverer solid lydkvalitet.

Dagens julenøtt – 11. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...