11. julenøtt 2019

Vi tar en liten tur ned "memory lane" - hva husker du best?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Nyttårsraketter og en kopp kaffe er en gjenganger blant svarene i dag. Og undertegnede er ikke fremmed for en kopp kaffe. Når som helst, hvor som helst!

Blant dagens nøtteknekkere, står jeg mellom chilipepperkakene til Lars K – eller sannheten til Janice S. For når Alex ringte meg tidligere i høst, og fortalte at han stikker på cruise i desember – tok det litt tid før det gikk opp for meg hvilke konsekvenser det fikk for meg. Jeg snakker om Julenøttene ja. Faen!

Snill som Alexander dog er, gjør han det relativt enkelt for meg – og rett skal være rett; det er vel på tide at jeg gjør et arbeidsslag også, og ikke bare sover hele året.

Så jeg tar meg en av Lars’ Chilipepperkake jeg!

Martin sover i timen fordi det er alt for lite chili i pepperkakene. Chilipepperkaker <3

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Plantronics BackBeat Fit 2100

Ta treningsøkten til et nytt nivå med Plantronics BackBeat Fit 2100 in-ear hodetelefoner, som er svette- og vannbestandige, og designet for å holde tritt med deg på enhver utfordring, på en trygg og behagelig måte. Hodetelefonene har et innebygget oppladbart batteri som gir syv timers spilletid før du må tenke på å lade dem. I tillegg får du en times musikk på kun 15 minutter med hurtigopplading.

Hodetelefonene passer perfekt for trening på treningssenter, men også for trening utendørs, både dag og natt. Øreproppene er formet slik at du kan høre omgivelsene dine, samtidig som de også leverer solid lydkvalitet.

Dagens julenøtt – 11. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...