14. julenøtt 2019

Bamsemoms, bamsemoms. *schwush bort med seg*!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Nøtteredaksjonen har heldigvis av og til «gjemmekontor», og nøttegeneralen selv har ikke vært å se på minst et par uker.

Lars K. foreslår en total overvåkning av alle bevegelser, med live stream direkte på ITpro.no. Vi sier ikke annet enn «følg med videre»!

Beate B. hadde et knakanes godt svar i dag. Dessverre ble det levert blankt! Flere har dessuten foreslått at Nøttegeneralen har dratt til varmere strøk, mens andre igjen mener at han har reist over Atlanteren for å gi Trumpen en liten lærepenge. Skal vi ta utgangspunkt i antallet krysninger over Atlanteren, tror jeg Nøttegeneralen er i ferd med å stille til valg i USA om ikke så lenge. Nuts for all!

Trine D. var redd Nøttegeneralen hadde havnet på intensiven på grunn av nøtteallergi – men vi kan forsikre om at alt står bra til, og at Nøttegeneralen er immun mot (jule)nøtter.

Dagens vinner blir Kjell Inge, som ganske riktig mente at Nøttegeneralen har reist på Nøttekonferanse. Helt urimelig tidspunkt å arrangere årets Nøttekonferanse på, mener nå jeg, men siden han også er Nøttekonferansier på Nøttekonferansen, så får vi la det gå for denne gang.

Nøtte Generalen er nok på nøttekonferanse, for og finne ut hvilke nøtter som best hører Julien hjemme. Dog litt seint for årets sesong er han alikevel I god rute for neste julesesong. Om det er julenøtter eller bare nøtter på konkuransen sies det lite om.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Kingston HyperX Savage EXO

HyperX SAVAGE EXO SSD baseres på 3D NAND-teknologi for å gi SSD-hastigheter mer pålitelig og effektivt enn 2D NAND slik at du kan installere korrigeringsfiler for spill og starte dem raskere.

Innlesingstidene reduseres betydelig takket være at disken er opptil 20% raskere enn dagens spillsystem..* SAVAGE EXO er enkel å tilkoble og er kompatibel med både Mac® og PC og kan brukes på PlayStation® 4 eller Xbox One™ via USB 3.1 Gen 2-ti.tilkobling.** ESAVAGE EXO er superkompakt og veier bare 56 g.

Kort sagt, den perfekte løsningen for lynrask datalagring og -overføring når du er på farten.

Dagens julenøtt – 14. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...