15. julenøtt 2019

"Bruk fantasien du, du veit ka eg treng" sei ho. "Ka med ein BH! Dei heng jo og sleng". Velkommen til julenøtten den 15. desember!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Geir J. har gått inn for en full analyse og konsekvensutredning på dagens spørsmål, som konkluderer med at vi spiser mindre snop.

På en annen side, konkluderer med at hele verdensøkonomien går i oppløsning. Men vi lover, vi skal redde dere med nød-gaver også i neste års julenøtter!

Tipper du snakker nær flytende kinesisk, piraten, etter å ha bestilt så mange dingsebomser fra Kina! Øystein S. gjør som Nøttegeneralen, flyr med bonusreiser! Et av privilegiene ved å være nøttegeneral, er at Julenissens transportkontor står til vår disposisjon året rundt. Enhver reise Nøttegeneralen tar med nissens reinsdyrslede er derfor å betrakte som en skikkelig bonusreise.

Mange ‘seriøse’ svar blant dagens svar. Det kan vi ikke stå inne for. Dagens løsning og beste svar kommer fra Torbjørn A.;

Det vil bli en massiv oppblomstring av postordrebryllup, da noen kloke hoder finner ut av at pakkene de bestilte fra Kina, kan tas med som håndbagasje når bruden kommer. Julen 2020 er året da hver 3. hustand har en kinesisk brud, juleribba byttes ut med biff shop suey og mandarin er språket som prates rundt middagsbordet, ikke frukten man småspiser av (ja jeg vet det er klementin, men spøken funker ikke med det 🙄)

 

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Creative Muvo Play

Creative MUVO Play er en bærbar og IPX7-sertifisert, vanntett Bluetooth-høyttaler som er full av funksjoner.

Med doble mikroelement og doble bassradiatorer, høres MUVO Play mye større ut enn den er! Den er utformet til å brukes utendørs, og med dens lette vekt på 360 gram kan du ta den med deg til bassengfester, campingturer eller ditt neste spennende eventyr!

MUVO Play er IPX7-sertifisert vanntett, noe som betyr at du kan senke den helt under vann. Du kan ta med MUVO Play til en bassengfest og ikke være bekymret for noe!

 

Dagens julenøtt – 15. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Til dagens nøtt trenger du kanskje litt hjelp, som du får her:

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...