15. julenøtt 2019

"Bruk fantasien du, du veit ka eg treng" sei ho. "Ka med ein BH! Dei heng jo og sleng". Velkommen til julenøtten den 15. desember!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Geir J. har gått inn for en full analyse og konsekvensutredning på dagens spørsmål, som konkluderer med at vi spiser mindre snop.

På en annen side, konkluderer med at hele verdensøkonomien går i oppløsning. Men vi lover, vi skal redde dere med nød-gaver også i neste års julenøtter!

Tipper du snakker nær flytende kinesisk, piraten, etter å ha bestilt så mange dingsebomser fra Kina! Øystein S. gjør som Nøttegeneralen, flyr med bonusreiser! Et av privilegiene ved å være nøttegeneral, er at Julenissens transportkontor står til vår disposisjon året rundt. Enhver reise Nøttegeneralen tar med nissens reinsdyrslede er derfor å betrakte som en skikkelig bonusreise.

Mange ‘seriøse’ svar blant dagens svar. Det kan vi ikke stå inne for. Dagens løsning og beste svar kommer fra Torbjørn A.;

Det vil bli en massiv oppblomstring av postordrebryllup, da noen kloke hoder finner ut av at pakkene de bestilte fra Kina, kan tas med som håndbagasje når bruden kommer. Julen 2020 er året da hver 3. hustand har en kinesisk brud, juleribba byttes ut med biff shop suey og mandarin er språket som prates rundt middagsbordet, ikke frukten man småspiser av (ja jeg vet det er klementin, men spøken funker ikke med det 🙄)

 

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Creative Muvo Play

Creative MUVO Play er en bærbar og IPX7-sertifisert, vanntett Bluetooth-høyttaler som er full av funksjoner.

Med doble mikroelement og doble bassradiatorer, høres MUVO Play mye større ut enn den er! Den er utformet til å brukes utendørs, og med dens lette vekt på 360 gram kan du ta den med deg til bassengfester, campingturer eller ditt neste spennende eventyr!

MUVO Play er IPX7-sertifisert vanntett, noe som betyr at du kan senke den helt under vann. Du kan ta med MUVO Play til en bassengfest og ikke være bekymret for noe!

 

Dagens julenøtt – 15. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Til dagens nøtt trenger du kanskje litt hjelp, som du får her:

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...