16. julenøtt 2019

I natt, når snøen laver ned - lager vi engler, og vi er i himmelen.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Ja, hva ønsker denne fruen seg til jul? Bente M. og Marit A.K. med flere foreslår gavekort, men det kan vi fraråde på bakgrunn av tidligere erfaringer. Raymond I. mener at fruen ønsker seg nissens brukte truser, men jeg mistenker at Raymond selv er interessert i disse trusene, da det er andre gangen han foreslår disse. Mulig jeg må få julegaveansvarlig i julenøttene om å føre opp disse trusene til neste års julenøtter.

Thomas H. slår et dypt slag for miljøet – men vi undres litt hvordan vi skal pakke det inn. Inger F. sitt tips om spaopphold eller uke i syden er notert.

Det var overraskende (?) mange svar fra våre jente-følgere i dagens nøtt, så det må bare bety at vi i nøtteredaksjonen ikke er de eneste som er rådville i jakten på den perfekte julegaven til fruen.

Dagens løsning kommer fra Kjell Inge, som forklarer hvordan mannen tenker, og hvordan det ofte ender opp for de fleste av oss i forbindelse med årets julegaveinnkjøp til fruen;

Sangen er vel ganske så forklarende for oss vanlige dødlige menn. Som utsetter alt til siste liten og står der som forvirra vegglus 5 min for siste butikken stenger, og I all fortvilelse tar med os noe som skinner I venstre øyekrok hva enn det måtte være. Sant og si utav ti ganger er nok dagens premie nok sansynlivis ett bedre kupp enn akkurat det som skinte I venstre øyekrok 😂🙈 en riktig fortsatt strålende jul til alle.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Arlo Pro 2 – sikkerhetskamera

Netgear Arlo VMC4030P er et trådløst overvåkingskamera som blant annet er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. Det har også nattmodus som betyr at du kan ha oversikt selv om det er mørkt ute.

Akkurat som sin forgjenger, installeres Arlo VMC4030P helt trådløst. Nytt i denne versjonen er oppladbart batteri som gjør kameraet svært fleksibelt å installere. Du kan også bruke kameraet med kontinuerlig drift via Micro USB-kabel. Du kan også koble til en lagringsenhet for å lagre og dele det innspilte materialet etterpå.

Dagens julenøtt – 16. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...