16. julenøtt 2019

I natt, når snøen laver ned - lager vi engler, og vi er i himmelen.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Ja, hva ønsker denne fruen seg til jul? Bente M. og Marit A.K. med flere foreslår gavekort, men det kan vi fraråde på bakgrunn av tidligere erfaringer. Raymond I. mener at fruen ønsker seg nissens brukte truser, men jeg mistenker at Raymond selv er interessert i disse trusene, da det er andre gangen han foreslår disse. Mulig jeg må få julegaveansvarlig i julenøttene om å føre opp disse trusene til neste års julenøtter.

Thomas H. slår et dypt slag for miljøet – men vi undres litt hvordan vi skal pakke det inn. Inger F. sitt tips om spaopphold eller uke i syden er notert.

Det var overraskende (?) mange svar fra våre jente-følgere i dagens nøtt, så det må bare bety at vi i nøtteredaksjonen ikke er de eneste som er rådville i jakten på den perfekte julegaven til fruen.

Dagens løsning kommer fra Kjell Inge, som forklarer hvordan mannen tenker, og hvordan det ofte ender opp for de fleste av oss i forbindelse med årets julegaveinnkjøp til fruen;

Sangen er vel ganske så forklarende for oss vanlige dødlige menn. Som utsetter alt til siste liten og står der som forvirra vegglus 5 min for siste butikken stenger, og I all fortvilelse tar med os noe som skinner I venstre øyekrok hva enn det måtte være. Sant og si utav ti ganger er nok dagens premie nok sansynlivis ett bedre kupp enn akkurat det som skinte I venstre øyekrok 😂🙈 en riktig fortsatt strålende jul til alle.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Arlo Pro 2 – sikkerhetskamera

Netgear Arlo VMC4030P er et trådløst overvåkingskamera som blant annet er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. Det har også nattmodus som betyr at du kan ha oversikt selv om det er mørkt ute.

Akkurat som sin forgjenger, installeres Arlo VMC4030P helt trådløst. Nytt i denne versjonen er oppladbart batteri som gjør kameraet svært fleksibelt å installere. Du kan også bruke kameraet med kontinuerlig drift via Micro USB-kabel. Du kan også koble til en lagringsenhet for å lagre og dele det innspilte materialet etterpå.

Dagens julenøtt – 16. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Fitbits høstlansering

Med et smalere design, 6+ dagers batteritid og en ny funksjon som skal varsle om uregelmessig hjerterytme, forsterker Fitbit med Sense 2, Versa 4 og Inspire 3 sitt mål om å lede an med...

OnePlus 10T 5G er nå i salg

OnePlus 10T 5G er nå tilgjengelig over hele Europa. Det nyeste flaggskipet fra OnePlus har den raskeste ladningen noensinne med 150W-lading som gir en hel dags strøm på bare 10 minutter og fulladet på...