17. julenøtt 2019

Når kommer jellybean med pinnekjøttsmak?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Mange sprikende meninger vedrørende overspilt og underspilte julesanger blant dagens svar. Wham med Last Christmas ser ut til å bli en gjenganger blant svarene, så vi kan vel påstå at den er elsket og hatet. Sistnevnte av undertegnede.

Maria Carey blir også nevnt av flere som en overspilt artist nå i julen. Enig med deg, Mariann L. angående Pentatonix, som har en veldig fin versjon av Mary, did you know.

Undres dog hva vår kjære Thomas H. har fått på hjernen. Du er så hemmelighetsfull i dag!

Det mest gjennomtenkte svaret blir dagens utkårede, og det blir dermed Geir J. Du har vært god lenge, men nå slo du spikeren på hodet!

Den MINST underspilte julelåten er selvfølgelig Wham’s “Last Christmas”. (“Minst underspilte” om noen lurer, MÅ jo være “mest overspilte”)
Som julesang er den fullstendig feil… For det første handler den om julen i fjor (ingenting er verre enn h*n som møter opp på ÅRETS fest og bare maser om “festen fra i fjor”.
For det andre er sangen ganske enkelt er DÅRLIG, og at diverse kvinnemennesker ojer seg skakke over George Michael’s synging er et julemirakel i seg selv
Legg til diverse dårlig kirurgi av typen “I gave you my heart, you gave it away”… og du har en soleklar vinner på “overspilt”

Underspilt… White Christmas.
Julene er ikke så hvite som de en gang var, og denne sangen minner oss om fortiden på en positiv måte. (Ingen hjerter som må kuttes ut før de gis bort her!)
Dagens unge fortjener en hvit jul, og om den eneste måten de kan få det på er gjennom gamle julesanger, vel,,, så får de få det den veien.

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Logitech G513 Carbon spilltastatur

G513 er et avansert spilltastatur fra Logitech som leverer en rapporthastighet på 1 ms og kommer med et utvalg mekaniske brytere av typen Romer-G Tactile eller Romer-G Linear. Et fullt spektrum av RGB-farger i kombinasjon med LIGHTSYNC-teknologi tar spillenes belysningsopplevelse til nye høyder. Den slanke og stilige rammen er konstruert av aluminiumlegering for å gi en vakker børstet metallfinish.

G513 kommer med et fullt spektrum av rundt 16,8 millioner egendefinerte RGB-farger per tastebelysning. Lag dine egne RGB-animasjonseffekter eller velg fra forhåndsinnstilte lyseffekter og animasjoner. Og med ny LIGHTSYNC-teknologi er belysningen spillbasert for å levere den mest oppslukende RGB-opplevelsen noensinne.

Dagens julenøtt – 17. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Kortomtale: Kingston HyperX SoloCast

Med podkast serien til Blåskjerm Brødrene har vi brukt mange forskjellige metoder for innspilling, alt fra eksepsjonelt godt utstyr til mobiltelefon. Vi tester HyperX SoloCast