18. julenøtt 2019

Kan man inkludere alle ved å ekskludere noen?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

«Hva smaker jul», spurte vi i går. Himmel og helvete, skal vi tro svarene deres! Alskens matretter, småkaker og drikkevarer ble nevnt.

Ribbe. Pinnekjøtt. Klementiner. Juleøl. Pepperkaker. For å nevne noe. Blod, svette og tårer, for å nevne noe annet.

Flere har nevnt medaljens bakside, blant annet Thomas H., Trine D., og vi sender selvfølgelig tanker de som ikke har det så bra.

Dagens vinner blir Margrethe F.

Tja.. Det er flere smaker jeg forbinder med jula: Blodsmak i kjeften – etter at jeg har dratt kortet for 396.gang. Smaken av den 46. bolle med havregrøt og vann – som jeg lever på fra januar til mars. Sånn at lommeboka og jeg kommer oss ovenpå igjen (og sånn at buksa som passet så godt før jul passer igjen).

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Logitech K470 slim combo tastatur

MK470 Slim Combo fra Logitech utmerker seg med sin enkelhet. Den slanke profilen og minimalistiske designen forvandler tastaturet og musen til et visuelt fokus i et rent og elegant skrivebordsoppsett.

Det kompakte tastaturet kommer med et numerisk tastatur og 12 FN-hurtigtaster, så du har alle tastene du trenger. Den slanke musen er ultrabærbar, så du kan enkelt oppbevare den i vesken til den bærbare datamaskinen eller i lommen for å få produktivitet når du er på farten. Tastatursettet tar liten plass, så du kan jobbe på små skrivebord og ha musen rett for hånden.

Dagens julenøtt – 18. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!