19. julenøtt 2019

Vi lovet å ikke blande nøtter å politikk, vel dagens nyhetsbildet forlystet oss.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Dagens nøtteknekker blir enkelt og greit, Thomas H.!

Tror jeg må gå for julenissen. Og dette er basert på følgende punkter:

  1. Han har en adresse og svarer på brev.
  2. Han er en karakter av nyere dato, sammenliknet med Jesus.
  3. Han er ikke til inspirasjon for krig, mord og andre grusomme handlinger i religions/ Jesus sitt navn.
  4. Han krever ikke noe annet enn at vi er snille. Vi må ikke tilbe han. Vi må ikke ofre sex for å vise at vi setter nissen først. Vi trenger ikke en gang å tro på han.
  5. Nissen er rett og slett bare en så mer likanas kar en Jesus. Okey da det er litt kult at Jesus er både Gud og den hellige ånd. 3 for 1, liker vi jo alle. Men det skal jo liksom være billig. Religion kommer aldri billig, det vil alltid ha sine kostnader. Men det å være snill, det kommer man langt med. Ihvertfall ifølge sosiologiens tit for tats. Der man i møtet med andre gjør det snille først for så å kopiere motstanderens handling. Nissens lære er ikke så komplisert, men heldigvis mister man bare gave om man ikke er snill. Det er verre å brenne i helvete og det kan vi jo alle våre glade for, at bare er fiksjon.

Så ja, selv om ingen av karakteren faktisk er så troverdige så kan jeg med hånden på hjertet si at nissen absolutt må være den mest humane og gode av de to.

Og hvem hadde trodd det fra en sørlending vokst opp midt i varmeste bibelbeltet…

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

ADATA SC680 240GB SSD

SC680 SSD fra ADATA er en liten og lett, ekstern SSD, som er laget for å se bra ut og kjekt og ha når du er på farten. Den er støtsikker, fungerer stille og bruker mindre strøm enn andre eksterne SSD’er.

Via USB 3.2 Gen 2-grensesnittet er den svært rast og gir lese-/skrivehastigheter på opptil 530/460MB/s.

Dagens julenøtt – 19. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...