22. julenøtt 2019

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Peisen, gode klemmer og familie er klart favorittene når det gjelder å holde varmen i juletiden, skal vi tro våre trofaste nøtteknekkere.

Dermed gjør det saken enkel, og vi trekker derfor en tilfeldig vinner i dag – som ble Stian L.

Å ha hele familien rundt seg samt god mat og musikk 🙂

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Bang & Olufsen BeoPlay earset

Gjenoppdag klassikerne med B&O Beoplay Earset in-ear hodetelefoner. I et tradisjonelt design leverer hodetelefonene moderne teknologi i form av et unikt, kraftfullt lydbilde samt enestående komfort.

B&O Beoplay Earset kobler seg til avspillingsenheten din via Bluetooth 4.2 med aptX-kodek som gir superb lydkvalitet, uansett om du hører på musikk eller prater i telefonen. En nær og komfortabel passform lar lyder fra omgivelsene dine bli hørt uten at det påvirker lydkvaliteten.

Dagens julenøtt – 22. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...