23. julenøtt 2019

Mens noen roper "make bulkedagen great again" prøver vi å tune ned stresset litt

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Det er vakkert å se våre lesere og nøtteknekkere tenner lyset for sine nære og kjære, så man blir nesten sentimental nå i juletiden.

Vi slår et slag for gamledager, og for Beate F. som sørger for at Petter Smart sin Lille hjelper også får litt hvile nå i julen!

 Det fjerde lys tennes for Petter Smart sin Lille hjelper. Jeg har alltid tenkt at han må bli sliten av å lyse hele tiden, så denne dagen får Petter Smart klare seg med stearinlyset 🙂 💡

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Canon Zoemini printer + 50 ark

Putt den kompakte Canon Zoemini fotoskriveren i lomma og få bildene dine skrevet ut umiddelbart, uansett hvor du går, på ZINK fotopapir. Med Canon Mini Print-appen kan du tilføre fargerike rammer, tegninger, tekst og mer.

Dagens julenøtt – 23. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...