24. julenøtt 2019

24. julenøtt 2019

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Tipsene til å mestre julestresset er mange. Alt fra å grave seg ned under dyna, ei flaske akevitt, kakao eller tidlig og nøye planlegging.

Vi faller ned på å høre på Renate S., nemlig å resignere stille og rolig bak juletreet.

Just give up! Slapp heller av med en kopp god kakao og tenk man har gjort sitt beste i år også 🙂

Trodde du det skulle bli enkelt og greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Plantronics RIG 700 HS – gamingheadset

Ta kontroll over lyden din med Plantronics RIG for å forbedre spillet ditt. Lag en vinnende blanding av spill og chatlyder uten å miste fokuset på handlingen. Koble til forsterkeren og trykk med en knapp på mellom PlayStation® og smarttelefonen eller nettbrettet for å blande lyder i spill, chat, musikk og samtaler. Med Plantrnoics karakteristiske lydteknologi med klarhet og dyp bass.

Dagens julenøtt – 24. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

Dagens nøtteknekker

Nå pakker vi nøttene sammen for i år, og håper på å sees igjen neste år! Dagens vinner ble trukket ut til Wibeke S. med følgende svar:

Retter en takk og riktig god jul til nøttegeneralen for non en underholdende kalender. Du har gjort en fantastisk jobb i år også. Håoer du får alt du ønsker deg til jul, og at du koser deg med familie, god mat og får en fredfull julekveld. 🤶🎅😊

Test: Huawei Watch GT Runner

Huawei er i vinden med smartklokker og siste tilskudd er en suveren klokke med lang batteritid, mer presis pulsmåling, optimalisert for trening og løping, samt støtte for eksternt pulsbelte.

Produktomtale: AOC U28P2A

AOC har sine røtter helt tilbake i 1934 da Continental Radio and Television Corporation ble startet opp i Chicago. Siden har de gått gjennom en rekke navneendringer, men de begynte å produsere farge-TV i...